top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Atelier "Brain fitness"

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

7-12 ani

Daniela Militaru

1

saptamanal

50 min

 

usor

60 lei / sesiune

Our Team.

This is your Team section. It's a great place to introduce your team and talk about what makes it special, such as your culture and work philosophy. Don't be afraid to illustrate personality and character to help users connect with your team.

“Have customers review you and share what they had to say. Click to edit and add their testimonial.”

Alexa Young, CA

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."

Morgan James, NY

"A great testimonial can boost your brand’s image. Click to edit and add your own."

Lisa Driver, MI

“Have customers review you and share what they had to say. Click to edit and add their testimonial.”

Activitatile sub forma de jocuri pe care le vom desfasura vizeaza colaborarea in utilizarea ambelor emisfere, provocand participantii sa implice emisfera dreapta in actiuni pe care sunt obisnuiti sa le rezolve mai degraba cu emisfera stanga, antrenand ambele emisfere intr-un echilibru armonios.

Atentia – Relaxarea –Concentrarea sunt abilitati care, o data dezvoltate, pot ajuta atat la insusirea informatiilor pe parcursul invatarii formale prin strategii specifice, dezvoltarea unei gandiri flexibile, orientarea catre solutii, adaptabilitate la situatii noi si depasirea unor momente dificile.
Dezvolta integrarea emisferica, atentia, capacitatea de memorare, concentrare si pune bazele construirii unor strategii de invatare.

Vor fi utilizate metode din coaching, programarea neuro-lingvistica si teoria inteligentelor multiple prin care participantii vor putea sa:

  • constientizeze resursele care ii ajuta sa valorifice potentialul propriu, intr-un mediu relaxant, in care fiecare va fi incurajat sa se exprime fara constrangerea evaluarii 

  • identifice modalitati de valorificare a emotiilor si spiritului competitiv, ca aliati pentru atingerea scopurilor proprii

  • descopere propria cale de utilizare a resurselor pentru atingerea obiectivelor propuse

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Materiale necesare desfasurarii atelierului:

  • cateva foi A4 sau un carnetel

  • instrumente de scris: creioane/carioci colorate

Mentiuni:

  • 6 participanti maxim

  • Notiunile transmise, jocurile si nivelul discutiilor vor fi adaptate varstei copiilor. 

Diferenta intre o sesiune si un modul:

  • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune,

  • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 4 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Sesiunile nu se pot achizitiona separat

Despre facilitator:

Daniela Militaru lucreaza de peste 10 ani cu copii si adolescenti, atat individual, cat si in grupuri de dezvoltare personala. Activitatea ei se desfasoara in cadrul sedintelor individuale, in taberele urbane sau ateliere tematice. Tematica atelierelor pe care le desfasoara in colaborare cu diferite scoli si organizatii vizeaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a inteligentei emotionale, manifestarea potentialului creativ, dezvoltarea stimei de sine si imbunatatirea capacitatii de relationare, depasirea blocajelor emotionale inerente varstei. Activitatile au caracter practic-aplicativ, presupun exprimare libera si interactiune in contexte noi. Copiii si adolescentii  participa cu interes la astfel de activitati si Daniela are grija sa ofere spatiu de exprimare si celor mai timizi.

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

bottom of page