top of page

Atelier de Reciclam si ne distram

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

5-12 ani

Anca Cristea

1

saptamanal

60 min

 

mediu

 

Cat de importanta este constientizarea ecologica pentru viitoarele generatii? Din dorinta de a cultiva interesul pentru protejarea mediului, am creat un atelier in care vom descoperi cum putem tranforma lucruri si materiale ce nu ne mai sunt de folos in obiecte noi, exersandu-ne creativitatea si indemanarea.

 

Reciclarea si creatia - doua elemente ce se combina natural in acest proces de transformare, in care punem emotie, placere si joaca. Arta ne dezvolta gandirea, ne relaxeaza si ne apropie de cei din jurul nostru.

 

Fie ca vor crea noi decoratiuni pentru casa sau cadouri pentru cei dragi, la acest atelier cei mici vor afla si informatii esentiale despre mediul inconjurator si despre cum pot sa-si aduca aportul in protejarea acestuia. Prin buna dispozitie, joaca si creativitate copiii vor invata sa fie mai increzatori in propriile abilitati de comunicare, sa-si controleze emotiile si sa le accepte, sa indeplineasca sarcinile, sa fie critici si sa gandeasca liber.

 

Materialele necesare se vor transmite cu cel putin 24h inainte de sesiune.

Obiective si beneficii:

- experimentarea unor materiale si tehnici variate;

- imbunatatirea atentiei;

- dezvoltarea capacitatii de analiza si sinteza;

- stimularea creativitatii si a simtului estetic;

- accentuarea abilitatilor de luare a deciziilor;

- dezvoltarea motricitatii;

- cresterea costientizarii si ingrijirii mediul inconjurator.

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Despre facilitator:

Anca Cristea are dubla specializare profesor - inginer diplomat in fizica. In prezent isi desfasoara activitatea in sfera managementului organizational. Este absolventa a Facultatii de Fizica a Universitatii din Bucuresti, urmand si cursurile modulului psihopedagogic.

Totdeauna i-au placut stiintele exacte, copiii si arta sub toate formele ei, asa ca in viata a incercat sa combine toate aceste pasiuni. Are o experienta de peste 15 ani in pregatirea copiilor pentru concursuri si evaluari nationale. Este artizan autodidact si pentru ca arta o deconecteaza si o relaxeaza, in timpul liber ii face placere sa realizeze in micul ei atelier produse handmade alaturi de fetita ei in varsta de 12 ani.

Vezi si alte ateliere pentru

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

bottom of page