Atelier "Joc de rol - intre intuitie, argument si imaginatie"
Cu totii ne amintim de partea aceea a copilariei noastre, in care am avut libertatea de a inventa jocuri, de a fi in acelasi timp scenaristi, regizori si actori. Se pare ca aceasta etapa este foarte importanta pentru dezvoltarea noastra cognitiva si sociala, pentru imbunatatirea modului in care comunicam sau solutionam probleme. La aceasta sesiune, folosindu-se pretextul relaxat al jocului, copiii vor primi situatii care vor avea nevoie de rezolvari spontane. Impreuna cu echipa, sau individual, vor descoperi strategii si atuuri nebanuite.
​
Totul se va petrece intr-o atmosfera prietenoasa, iar punctul fiecaruia de vedere va fi linia de plecare
​
Abilitati pe care le dezvoltam:
CREATIVITATEA
RABDAREA
INDEMANAREA
ATENTIA
INCREDEREA
IN SINE
INTELIGENTA EMOTIONALA
MISCAREA CORPORALA
CONCENTRAREA
STIMA DE SINE
INDEPENDENTA
Diferenta intre o sesiune si un modul:
-
Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,
-
Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.
​
Despre facilitator:
Miriam Rizea s-a nascut in anul 1988 in Ramnicu Sarat. A debutat pe scena teatrului George Ciprian din Buzau la varsta de 16 ani si ulterior a absolvit facultatea de teatru, precum si master-ul, in cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti.
De atunci a colaborat cu mai multe teatre bucurestene, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Odeon, Teatrul National, Teatrul de Comedie s.a. In prezent o puteti vedea pe scenele Teatrului Metropolis si Teatrelli.
Miriam Rizea a jucat in numeroase scurt-metraje si a aparut in importante productii cinematografice de lung metraj, romanesti si internationale, cele mai importante colaborari fiind cu regizorii Tudor Giurgiu, Maren Ade si John Boorman. Anul trecut a fost selectata in programul “10 pentru film” al Transilvania International Film Festival.
Este trainer de teatru din anul 2014, iar de atunci a colaborat cu mai multe cluburi de arte pentru copii si scoli private din Bucuresti. Sustine ca i se potriveste acest rol deoarece ii plac copiii si timpul petrecut cu acestia.
CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER
Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier