top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Atelier "Communication skills in English"

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

16-18 ani

Raluca Kisescu

4

1 pe saptamana

 

60 min

 

mediu

 

360 lei / pachet 4 sesiuni + 1 sesiune GRATUITA

Traim intr-un mare sat global si suntem nevoiti sa invatam rapid cum sa comunicam unii cu altii, nu doar romani cu romani, ci romani cu diverse alte natii. Limba engleza devina a doua limba pe masura ce tehnologia ne cucereste viata si brandurile se bat sa ne capteze atentia. Prin urmare, haideti sa incepem invatarea acestui nou limbaj pe cat de devreme posibil!

 

Daca:
- aveti o idee pe care doriti sa o impartasiti cu altii, ba chiar sa obtineti aprobarea lor pentru ea,
- sunteti curiosi cum au aparut brandurile si cum ajuns ele sa ne subjuge,
- va pasioneaza concursurile de debate/dezbateri si doriti sa va cuceriti audienta,
- vreti sa aflati instrumentele cu care sa va ajustati mesajele si prezentarile in functie de profilul audientei,

acest atelier vine sa raspunda “if”-urilor de mai sus, si nu numai. 

 

Structura sesiunilor:
Sesiunea 1 - Istoria aparitiei brandurilor, cum ne influenteaza acestea, definitia influentei/ persuasiunii si elementele ei
Sesiunea 2 - Cum sa iti construiesti credibilitatea - teorie si exercitii practice de role-play 
Sesiunea 3 - Care este structura tipica a unei audiente si cum trebuie sa tinem cont de diferite tipuri de membri, care a fost cel mai convingator vanzator de masini si care este un binecunoscut truc de influenta (liking) 
Sesiunea 4 - Limbajul corporal in publicitate, ce beneficii trebuie sa avem in vedere pentru fiecare membru al audientei, ce inseamna unique selling proposition, care sunt cuvintele potrivite pentru a vinde, diferenta intre beneficii si caracteristici (cu exercitii practice de role-play).

Sesiunea 5 - Evaluarea aptitudinilor dobandite:

La finalul celor 4 sesiuni va fi un exercitiu amuzant de evaluare a cunostintelor acumulate care va tine cont de preferintele copiilor in legatura cu canalele de social media (Youtube, Tik Tok) sau formatele urmarite (blog, vlog).

Sesiunea este GRATUITA.

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Materiale necesare pentru desfasurarea atelierului:

  • conexiune buna la internet (pentru imagini si video),

  • laptop/tableta cu microfon/camera,

  • caiet si pix (optional, pentru cine vrea sa isi ia notite)

Reguli pentru desfasurarea atelierului:

  • fiecare participant va putea propune o regula de functionare de care ceilalti membri sa tina cont;

  • regula facilitatorului este ca la sfarsitul fiecarei sesiuni, fiecare particiapant sa spuna cel putin un lucru pe care l-a invatat/i-a placut.

Mentiuni:

  • 5-8 participanti. Daca nu se formeaza grupa cu minim de participanti, atelierul se poate reprograma si veti fi contactat pentru reprogramare;

  • un copil care nu participa la toate sesiunile poate invata lucruri care sa ii foloseasca fie si dintr-o sesiune, dar minimul de abilitati de comunicare in limba engleza poate fi dobandit prin participarea la toate cele patru.

Diferenta intre o sesiune si un modul:

  • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,

  • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.

Despre facilitator:

Raluca Kisescu este consultant de marketing si management pentru companii din industrii diverse precum cosmetice, fashion, e-commerce, home & deco, educatie, si in acelasi timp trainer si profesor colaborator la British School of Bucharest. A lucrat timp de 16 ani in cadrul Avon, din care 10 in postura de director de marketing. Este pasionata de scris - a publicat timp de aproape 10 ani in revista Tango si in in 2015 si-a lansat prima carte. O alta pasiune este alergatul: are la activ doua maratoane complete si peste 10 semi-maratoane. Simbolul ei preferat este unicornul pentru ca, printre multiplele lui intelesuri, defineste si o persoana multidisciplinara, cu pasiuni diverse.

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Female Portrait

Carina, 16 ani

A fost un curs care m a ajutat mult si pe plan de exprimare, insa si sa inteleg mai bine lumea marketing-ului. Pe parcursul sesiunilor am comunicat mult prin intermediul exercitiilor foarte interesante si interactive. Mi-a placut foarte mult ca am putut sa ne exprimam liber fara frica de esec.

In ultima sesiune ca si in celelalte am facut jocuri si exercitii pentru a ne evalua cunostintele acumulate pe parcursul cursului. De asemenea un mare plus al
acestui curs a fost adus de trainer,  care pe tot parcusul sesiunilor a stiut sa ne trezeasca interesul, sa ne faca sa ne simtim confortabil cu aceste notiuni noi si ne a oferit exemple foarte potrivite .

Sincer este tipul de persoana pe care as vrea sa o am si la scoala ca profesor, deoarece ar sti fix cum sa ne capteze atentia si sa ne faca sa intelegem materia.

bottom of page