top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Atelier de consiliere relationala parinte-copil

Loving Child

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

5-9 ani

Daniela Militaru

5

saptamanala

30 minute

 

usor

550 lei/pachet 5 sesiuni

Atelierul este recomandat parintilor care observa probleme de atentie si concentrare, de interactiune intre frati sau interactiune sociala, schimbari de atitudine, manifestari emotionale.

Pachetul este compus din 5 sesiuni de cate 30 minute. Continutul sesiunilor si prezenta parintelui poate varia in functie de problematica semnalata.

Beneficiile parintelui:

  • Identifica atitudini eficiente in interactiunea cu copilul sau;

  • Dezvolta strategii alternative pentru a face fata comportamentelor copilului;

  • Exploreaza resurse variate pentru a adapta raspunsurile la provocarile copilului.

Beneficiile copilului:

  • Participa la sesiuni individuale in care primeste atentie;

  • Identifica resurse proprii si invata despre comportamente dezirabile;

  • Are ocazia sa exprime emotii precum furie, tristete, vinovatie si sa-si dezvolte deschiderea spre intelegerea emotiilor celorlalti.

Descriere structura sesiuni: 

Sesiunea 1- Discutie cu parintele pentru detalierea problemei si contextului acesteia. In functie de decizia parintelui si de recomandarea facilitatorului, copilul poate participa partial.

Sesiunile 2 si 3 – In functie de problemele identificate vom face diferite activitati: jocuri si discutii cu copilul pentru a observa tendintele comportamentale ale acestuia si a dezvolta atitudini dezirabile.

Sesiunea 4 - Continuam activitatile, insa la aceasta sesiune este posibil sa se solicite si prezenta parintelui.

Sesiunea 5 – Discutie cu parintele in urma sesiunilor de coaching cu copilul, analiza alternativelor si recomandari pentru o mai buna interactiune pe viitor parinte-copil .

Daca esti interesat(a) de acest atelier, trimite-ne un mesaj cu data si ora la care ai dori sa se desfasoare sesiunile si revenim in maxim 48 ore lucratoare.

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Materiale necesare desfasurarii atelierului:

  • laptop si acces la internet

Diferenta intre o sesiune si un modul:

  • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,

  • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.

Despre facilitator:

Daniela Militaru lucreaza de peste 10 ani cu copii si adolescenti, atat individual, cat si in grupuri de dezvoltare personala. Activitatea ei se desfasoara in cadrul sedintelor individuale, in taberele urbane sau ateliere tematice. Tematica atelierelor pe care le desfasoara in colaborare cu diferite scoli si organizatii vizeaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a inteligentei emotionale, manifestarea potentialului creativ, dezvoltarea stimei de sine si imbunatatirea capacitatii de relationare, depasirea blocajelor emotionale inerente varstei. Activitatile au caracter practic-aplicativ, presupun exprimare libera si interactiune in contexte noi. Copiii si adolescentii  participa cu interes la astfel de activitati si Daniela are grija sa ofere spatiu de exprimare si celor mai timizi.

CE SPUN PARINTII SI COPII DESPRE ACEST ATELIER

Smiling Woman

Doina, mama lui A. (6 ani)

Sedintele cu Daniela au fost minunate. Au ajutat-o pe A. sa constientizeze relatia cu sora ei mai mica, sa se bucure de timpul petrecut impreuna si sa fie mai receptiva!

bottom of page