top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Consiliere vocationala - sesiuni individuale

Image by Michael LaRosa

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

10-18 ani

Daniela Militaru

1

nu se aplica

50 minute

 

usor

390 lei/evaluare

sau

500 lei/evaluare + sesiune de coaching

Intrebarea clasica din copilarie “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” dobandeste in timp o importanta reala. De la raspunsurile amuzante si imaginative (pikachu, astronaut, doamna care vinde înghetata, acrobat la circ) pe care copiii de varsta mica le pot da, cu cat descopera noi lucruri, sfera intereselor se largeste si deseori apare blocajul: Dintre atatea posibilitati, ce drum sa urmez? Sunt bun si la mate si la romana, imi place si istoria si desenul… oare ce profesie sa urmez?

Te ajutam sa afli raspunsurile potrivite copilului tau participand la o evaluare complexa in care vom investiga interesele, temperamentul, abilitatile cognitive si non-cognitive, stil de invatare, iar la final vei primi un raport personalizat pentru a avea o imagine reala asupra potentialului sau si a cunoaste care sunt domeniile in care calitatile lui pot fi puse in valoare.

De asemenea, in sesiunea de coaching ulterioara va invata care sunt intrebarile ajutatoare pentru a lua decizii si ce alternative are pentru viitor, cum poate sa cunoasca detalii despre profesia de interes pentru el si unde gaseste indrumare pentru a alege scoala care il pregateste pentru ea .

Niciodata nu e prea devreme sa afle ce are nevoie sa dezvolte pentru a-si urma visul catre profesia potrivita pentru el! 

Cum functioneaza:

E simplu: tu ne scrii, stabilim intalnirea preliminara, primesti linkul de acces la chestionare si copilul impreuna cu parintele raspunde in liniste. Noi primim raportul, il analizam si ti-l transmitem impreuna cu recomandarile noastre.

Efectul pe termen lung creste daca alegi sa participe si la sesiunea de coaching sustinuta de evaluatorul nostru in urma careia primesti si un plan de actiune pentru tine si copilul tau.

Daca esti interesat(a) de acest atelier, trimite-ne un mesaj cu data si ora la care ai dori sa se desfasoare sesiunile si revenim in maxim 48 ore lucratoare.

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Materiale necesare desfasurarii atelierului:

  • laptop si acces la internet

Mentiuni:

Pentru oricare dintre optiuni, atat copilul cat si parintele sunt implicati in completarea unui chestionar ce evalueaza aptitudinile, interesele si personalitatea. Evaluarea este atestata si are loc pe Platforma de Evaluare a Dezvoltarii Online.

Variante de structura si pret:

  • Discutie preliminara de 20-30 minute cu copilul + acces chestionar + raport la pretul de 390 lei

  • Discutie preliminara de 20-30 minute cu copilul + acces chestionar + raport + sesiune de coaching cu facilitatorul privind integrarea rezultatelor (durata 50 min) la pretul de 500 lei 

Diferenta intre o sesiune si un modul:

  • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,

  • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.

Despre facilitator:

Daniela Militaru lucreaza de peste 10 ani cu copii si adolescenti, atat individual, cat si in grupuri de dezvoltare personala. Activitatea ei se desfasoara in cadrul sedintelor individuale, in taberele urbane sau ateliere tematice. Tematica atelierelor pe care le desfasoara in colaborare cu diferite scoli si organizatii vizeaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a inteligentei emotionale, manifestarea potentialului creativ, dezvoltarea stimei de sine si imbunatatirea capacitatii de relationare, depasirea blocajelor emotionale inerente varstei. Activitatile au caracter practic-aplicativ, presupun exprimare libera si interactiune in contexte noi. Copiii si adolescentii  participa cu interes la astfel de activitati si Daniela are grija sa ofere spatiu de exprimare si celor mai timizi.

CE SPUN PARINTII SI COPII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

bottom of page