top of page
Bine ai venit la Scoala de Vara Ateliere Online

Bine ai venit la Scoala de Vara

Descoperă cursurile de vară interactive online live pentru dezvoltarea copiilor! Învață și te distrează în același timp cu o varietate de cursuri adaptate pentru copiii de toate vârstele. Stimulează creativitatea și abilitățile cognitive ale copiilor tăi prin jocuri interactive și activități captivante. Experți în domeniu îi vor îndruma în procesul de învățare, asigurându-se că fiecare copil se dezvoltă la potențial maxim. Cursurile de vară online live oferă flexibilitate și accesibilitate, permițându-le copiilor să învețe de la confortul propriului cămin. Înscrie-ți copilul acum și oferă-i o experiență educativă memorabilă și distractivă în timpul vacanței de vară!

Grupa Mini  - Varsta: 5-8 ani

 

Descoperă cursurile interactive live online pentru copii: Origami, Creatie/Reciclare, Zumba, Biologie, Geografie și Magia Povestilor. Învață arta origami-ului, dezvoltă-ți creativitatea prin activități de creație și reciclare, dansează și distrează-te cu antrenamentele de Zumba, explorează lumea fascinantă a biologiei și descoperă secretele magiei povestilor.

 

Cursuri timp de 2 saptamani.

Perioada: Revenim cu informatii in 2024. 

Grupa Junior  - Varsta: 9-12 ani

Pentru Juniorii nostri am pregatit cursuri distractive de Astronomie, Origami, Desen, Creatie/Reciclare și Stiințe.  Explorează secretele cosmosului în cursurile de astronomie, învață arta origami-ului, dezvoltă-ți abilitățile de desen, explorează creativitatea prin activități de creație și reciclare, și descoperă fascinanta lume a științelor. Ne propunem prin aceste cursuri sa inspiram și sa educam copiii într-un mod captivant. Înscrie-ți copilul acum și oferă-i o zile de vara pline de distractie. 

Cursuri timp de 2 saptamani.

Perioada: Revenim cu informatii in 2024

Activitati desfasurate in confortul propriei locuinte, cu posibilitatea supravegherii parintelui

Familiarizarea in interactiunea cu calculatorul si adaptarea la mediul digital

Siguranta calitatii asigurata de preselectia si trierea constanta pe care o facem in randul facilitatorilor

Costuri mai mici fata de o activitate desfasurata offline atat pentru parinte, cat si pentru facilitator

Program flexibil si adaptabil

la orarul parintilor, precum si logistica simplificata

Parintele poate observa cu usurinta modul in care copilul se adapteaza unui nou mediu de invatare

bottom of page