Cine suntem?

Ioana si Dora, doua mamici cool care isi doresc sa faca viata parintilor mai usoara si sa le puna la dispozitie o sursa completa si diversificata de ateliere si activitati online pentru copii.

Cum facem asta?

Am construit o platforma care reuneste facilitatori din toate colturile tarii care ofera ateliere online pentru copii.

Fiecare facilitator parcurge un amplu proces de selectie comunitatii, iar pe tot parcursul colaborarii noastre beneficiaza de traininguri, workshopuri si consultanta care sa perfectioneze tehnica de predare in mediul online.

In acelasi timp, fiecare atelier si activitatea fiecarui facilitator este evaluata de catre participanti si parintii acestora astfel incat sa ne asiguram ca oferim servicii de calitate cu sprijinul comunitatii de parinti. 

Ce oferim?

Oferim o varietate de ateliere online, live, cu tematici variate: de la inteligenta emotionala si dezvoltarea unui mindset pentru succes, pana la ateliere do-it-yourself. 

Mereu incercam sa venim in intampinarea dorintelor micilor nostri clienti prin flexibilitatea serviciilor oferite: daca esti in cautarea unui atelier si nu il gasesti la noi in platforma, noi il cautam si il aducem pentru tine, sau daca vrei ateliere cu un singur participant, il organizam pentru tine.

Prin selectia pe care o facem ne asiguram ca atelierele de pe platforma noastra sunt centrate pe dezvoltarea creativitatii si adaptabilitatii la noul model de viata “digitala”.

Cui ne adresam?

Atelierele se adreseaza copiilor intre 5 si 18 ani, copii isteti si creativi care isi manifesta dorinta de a experiementa lucruri noi si ai caror parinti se implica in educatia acestora, visand sa creasca copii pregatiti pentru viitor.

Ce ne dorim?

Obiectivul nostru este sa construim acea platforma online care sa puna la dispozitia parintilor cea mai ampla si completa oferta de ateliere si activitati online pentru copii.