top of page
Teacher Recording Video

Cine suntem?

O echipa cool, pasionata de educatie si tehnologie, care isi doreste sa puna la dispozitie o sursa completa si diversificata de ateliere si activitati online pentru copii si adulti.

cum%20facem%2010_edited.jpg

Cum facem asta?

Am construit o platforma care reuneste facilitatori din toate colturile tarii care ofera ateliere online pentru copii si adulti.

Fiecare facilitator parcurge un amplu proces de selectie comunitatii, iar pe tot parcursul colaborarii noastre beneficiaza de traininguri, workshopuri si consultanta care sa perfectioneze tehnica de predare in mediul online.

In acelasi timp, fiecare atelier si activitatea fiecarui facilitator este evaluata de catre participanti astfel incat sa ne asiguram ca oferim servicii de calitate.

Melting Television

Ce oferim?

Oferim o varietate de ateliere online, live, cu tematici variate: de la inteligenta emotionala si dezvoltarea unui mindset pentru succes, pana la ateliere do-it-yourself. 

Mereu incercam sa venim in intampinarea dorintelor clientilor nostri prin flexibilitatea serviciilor oferite: daca esti in cautarea unui atelier si nu il gasesti la noi in platforma, noi il cautam si il aducem pentru tine, sau daca vrei ateliere cu un singur participant, il organizam pentru tine.

Family Trip

Cui ne adresam?

Atelierele se adreseaza tutoror, copii si adulti, cu dorinta de a experiementa lucruri noi si a se perfectiona in diverse domenii.

ce%20ne%20dorim%202%20(1)_edited.jpg

Ce ne dorim?

Obiectivul nostru este sa construim acea platforma online care sa puna la dispozitie cea mai ampla si completa oferta de ateliere si activitati online pentru copii si adulti.

bottom of page