top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Atelier "Joc de rol - intre intuitie, argument si imaginatie"

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

Although she finished her studies in the field of Business Administration, Diana reoriented herself towards her older passion, followed an in-depth Astronomy course and since 2018 has been giving presentations for schools and associations, at various public events, such as AstroFest or SfiFi Fest. She is involved as a volunteer in various social projects addressed to children from disadvantaged backgrounds, especially in the field of Education. He is also a co-founder of a project where he supports Astronomy courses for children in a professional club in Bucharest.

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

11-16 ani

Miriam Rizea

1

Diana Chirita

n/a

50 min

 

usor

50 lei / sesiune

Cu totii ne amintim de partea aceea a copilariei noastre, in care am avut libertatea de a inventa jocuri, de a fi in acelasi timp scenaristi, regizori si actori. Se pare ca aceasta etapa este foarte importanta pentru dezvoltarea noastra cognitiva si sociala, pentru imbunatatirea modului in care comunicam sau solutionam probleme. La aceasta sesiune, folosindu-se pretextul relaxat al jocului, copiii vor primi situatii care vor avea nevoie de rezolvari spontane. Impreuna cu echipa, sau individual, vor descoperi strategii si atuuri nebanuite.

Totul se va petrece intr-o atmosfera prietenoasa, iar punctul fiecaruia de vedere va fi linia de plecare

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Diferenta intre o sesiune si un modul:

  • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,

  • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.

Miriam Rizea s-a nascut in anul 1988 in Ramnicu Sarat. A debutat pe scena teatrului George Ciprian din Buzau la varsta de 16 ani si ulterior a absolvit facultatea de teatru, precum si master-ul, in cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti.

De atunci a colaborat cu mai multe teatre bucurestene, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Odeon, Teatrul National, Teatrul de Comedie s.a. In prezent o puteti vedea pe scenele Teatrului Metropolis si Teatrelli. 

FREQUENCY

Este trainer de teatru din anul 2014, iar de atunci a colaborat cu mai multe cluburi de arte pentru copii si scoli private din Bucuresti. Sustine ca i se potriveste acest rol deoarece ii plac copiii si timpul petrecut cu acestia.

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

bottom of page