top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Atelier Mindfulness

At this story workshop in English, different well-known stories will be selected for each 60-minute session to read aloud to the students.

PER SE

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

September 25, 6 p.m. – Cinderella

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

7-10 ani

FACILITATOR

About the Facilitator:

5

1 pe saptamana

50 min

 

usor

390 lei / pachetul de 5 sesiuni

AGE

Cu singuranta am fi avut o mai buna intelegere atat asupra vietii noastre interioare, astfel incat sa nu ne lasam condusi de ceea ce gandim, cat si asupra celei exterioare. Am fi stiut ca nimeni nu detine controlul asupra fericirii noastre in afara de noi!
In scoli este educat modul de a rationa, iar acest lucru este cu siguranta benefic pentru formarea copiilor nostri. Insa unde ramane constientizarea? In cate scoli sunt copiii nostri incurajati sa invete ceva despre ei insisi, despre modul lor de a gandi sau despre puterea acestor ganduri?
Noi parintii, deseori suntem atat de preocupati sa ne crestem copii „cat mai bine” incat uitam sa le oferim ceea ce conteaza cu adevarat. Pe langa iubirea neconditionata oferita sub forma protectiei, a ghidarii si a descoperirii lumii, poate ar trebui sa ne intrebam ce altceva putem sa le oferim copiilor nostri, care sa le serveasca si mai tarziu, in viata adulta?
Puterea de a fi constienti si atenti, atat la ceea ce se petrece in interiorul lor, cat si in jur, cu siguranta ii va ajuta sa faca fata provocarilor vietii de adult, reusind sa ramana in permanenta in contact cu ei insisi, cu propriile ganduri si emotii.
“Daca fiecare copil de 8 ani ar fi invatat sa mediteze, am elimina violenta din lume intr-o singura generatie.”

Anamaria Ciuhuta

In the four sessions, the children will receive information, come up with opinions, analyze situations, play and hear a story. Fun is guaranteed!
De la reactie la raspuns! Cum activezi  superputerea de a fi prezent, dar mai ales cum poti sa o folosesti indiferent de situatia in care te afli prin alegeri constiente. 

FREQUENCY
„Tot ceea ce ai nevoie exista deja in tine!” Stiai acest lucru? Te voi invata cum functioneaza creierul dar si despre cea mai puternica legatura din corpul tau, cea dintre GAND - EMOTIE - ACTIUNE!
 
Sesiunea 3
Puterea gandurilor iti apartine! In fiecare clipa poti alege in mod constient care sunt gandurile pe care vrei sa le cultivi si care sunt cele pe care vrei sa le elimini. 
 
Sesiunea 4
Calatorie spre curcubeul emotiilor! Cum procesam emotiile, transformandu-le in sentimente al caror mesaj invatam sa il ascultam. 
 
Sesiunea 5
Meditatia. 
Invata sa incetinesti, sa faci o pauza si sa respiri. Dezvolta-ti simturile si descopera lucruri noi atat despre tot ceea te inconjoara cat si despre lumea ta interioara.

 

Daca esti interesat(a) de acest atelier, trimite-ne un mesaj cu data si ora la care ai dori sa se desfasoare sesiunile si revenim in maxim 48 ore lucratoare.
 

Obiective si beneficii:

 • Imbunatatirea concentrarii

 • Reducerea stresului

 • Dezvoltarea empatiei

 • Dispozitie mai buna

 • Mai multa compasiune

 • O mai buna constientizare de sine

 • Scaderea depresiei si a anxietatii

 • O conexiune mai profunda cu natura

 • O mai buna intelegere a energiei

 • Gandire mai clara

 • Diminuarea impulsivitatii

 • Imbunatatirea calitatii somnului

 • Sentiment general de bunastare

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Mentiuni:

 • 5 participanti maxim

 • Notiunile transmise, jocurile si nivelul discutiilor vor fi adaptate varstei copiilor. 

 • Sesiunile nu pot fi achizitionate individual. Pentru a se obtine rezultate este necesara achizitia sesiunilor la pachet/per modul.

Despre facilitator:

Buna! Sunt Oana Dinculescu, Conscious Parenting Coach si mama a 2 pici minunati. La fel ca si tine, si eu imi doresc sa le ofer acestora tot ce este „mai bun". Insa exista oare un dar mai pretios decat acela da a ii invata sa se cunoasca, sa isi asculte gandurile, sa isi simta emotiile dar mai ales sa le inteleaga? Sa stie ca nimeni nu detine controlul asupra fericirii lor in afara de ei? 
In calitate de Conscious Parenting Coach acreditat de Dr.Shefali Tsabary's Institute, sunt specializata in dezvoltarea copilului, psihologie, mindfulness si inteligenta emotionala si pot oferii copiilor metode concrete pentru a creste puternici, conectati emotional si empatici, dar mai ales fericiti cu ei insisi!

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

bottom of page