top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Atelier de limba engleza pentru incepatori

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

GRAD DE DIFICULTATE

COST

7-10 ani

Adela Viezure

4

saptamanal

90 min 

mediu

180 lei/modul

Abilitatea de a vorbi intr-o limba straina se dezvolta prin vorbirea propriu-zisa si aplicarea cunostintelor in diverse interactiuni. Atelierele de limba engleza pentru incepatori se axeaza pe dezvoltarea abilitatii copilului de a se exprima in limba engleza.

Cum se desfasoara atelierul?

Inca de la inceput aplicam metodologia de "Speaking" practicata in cadrul examenelor Cambrigde: Starters, Movers, Flyers si A2 Key for Schools.

Prin intermediul conversatiilor, jocurilor de rol adaptate varstei si a unor prezentari de genul "Who am I, What I like, etc", copiii reusesc sa isi adapteze gandirea si in limba engleza. 

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Mentiuni:

  • Nivel engleza necesar pentru participarea la atelier - incepator

  • Caiet si stilou/pix

  • Maxim 4 participanti

  • Topicurile si materialele cu activitati si worksheet-urile sunt trimise cu minim 3 zile inainte de Speaking Club pe emailul fiecarui participant

  • Acest atelier se poate achizitiona doar ca modul (4 sesiuni)

Diferenta intre o sesiune si un modul:

  • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,

  • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.

Despre facilitator:

Adela Viezure este profesor de limba engleza cu experienta de peste 8 ani in training si predare atat pentru copii si adolescenti, cat si pentru adulti in domeniul corporate, cu un nivel de engleza near-native, cursuri de specializare efectuate la New York si certificate internationale precum TOEFL, IELTS, SAT si CPE. 

Cred cu tarie in abilitatea oamenilor de a-si dezvolta capacitatea de a interactiona in limba engleza si de a purta conversatii fluente prin exersare constanta si interactiune pe subiecte cat mai variate.

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

bottom of page