Atelier de limba engleza pentru incepatori

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

GRAD DE DIFICULTATE

COST

7-10 ani

Adela Viezure

4

saptamanal

90 min 

mediu

180 lei/modul

Abilitatea de a vorbi intr-o limba straina se dezvolta prin vorbirea propriu-zisa si aplicarea cunostintelor in diverse interactiuni. Atelierele de limba engleza pentru incepatori se axeaza pe dezvoltarea abilitatii copilului de a se exprima in limba engleza.

Cum se desfasoara atelierul?

Inca de la inceput aplicam metodologia de "Speaking" practicata in cadrul examenelor Cambrigde: Starters, Movers, Flyers si A2 Key for Schools.

Prin intermediul conversatiilor, jocurilor de rol adaptate varstei si a unor prezentari de genul "Who am I, What I like, etc", copiii reusesc sa isi adapteze gandirea si in limba engleza. 

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Mentiuni:

 • Nivel engleza necesar pentru participarea la atelier - incepator

 • Caiet si stilou/pix

 • Maxim 4 participanti

 • Topicurile si materialele cu activitati si worksheet-urile sunt trimise cu minim 3 zile inainte de Speaking Club pe emailul fiecarui participant

 • Acest atelier se poate achizitiona doar ca modul (4 sesiuni)

Diferenta intre o sesiune si un modul:

 • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,

 • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.

Despre facilitator:

Adela Viezure este profesor de limba engleza cu experienta de peste 8 ani in training si predare atat pentru copii si adolescenti, cat si pentru adulti in domeniul corporate, cu un nivel de engleza near-native, cursuri de specializare efectuate la New York si certificate internationale precum TOEFL, IELTS, SAT si CPE. 

Cred cu tarie in abilitatea oamenilor de a-si dezvolta capacitatea de a interactiona in limba engleza si de a purta conversatii fluente prin exersare constanta si interactiune pe subiecte cat mai variate.

 • Atelier modul Engleza pentru incepatori 6-10 ani Sesiunea 1
  08 nov. 2020, 10:00 – 11:30
  Zoom

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier