top of page

vin., 05 nov.

|

Zoom

Atelier de dans - I like to move it, move it (6-10 ani)

Fiecare ora de dans este o portie de distractie si relaxare! Vom face o gasca mare de copii, care vor avea in comun: muzica, dansul si voia buna.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Atelier de dans - I like to move it, move it (6-10 ani)
Atelier de dans - I like to move it, move it (6-10 ani)

Program

05 nov. 2021, 18:00 – 19:00

Zoom

Descriere atelier

Dansul reprezinta o modalitate ideala de a pune corpul in miscare si de a capata abilitati de coordonare, echilibru, ritmica, flexibilitate si expresivitate corporala.

Cu totii stim ca dansul este benefic atat la nivel psihic, cat si la nivel fizic, deoarece contribuie, in mod pozitiv, la dobandirea mai multor tipuri de deprinderi, necesare pentru cei mici.

In cadrul atelierului "I like to move it, move it", in fiecare saptamana vom propune teme/stiluri de dans diferite, pentru a avea diversitate, pentru a-i provoca pe cei mici si pentru a-i tine conectati la muzica si miscare.

Dintre stilurile pe care le vom avea, mentionam: Street Dance, Disco, Rock & Roll, Dans Contemporan, El Meneaito & Macarena, Basic Ballet & Flexibilitate, Zumba, Hand Dance, plus alte surprize.

In functie de timpul ramas, vom tine cont atat de dorintele copiilor, cat si de provocarile primite de la ei.

Ii vom distra pe cei mici inclusiv cu mici coregrafii virale, de pe Tik Tok.

Copiii nu doar ca se vor distra pe cinste la acest curs, ci se vor deconecta si vor invata o multime de notiuni care le vor fi de folos in permanenta!

Mentiuni:

 • Cost sesiune: 50 lei / sesiune sau 170 lei pachet de 4 sesiuni;
 • Sesiunile au loc saptamanal, in fiecare zi de vineri, de la ora 18;
 • Durata sesiune: 60 min;
 • Numar maxim de participanti: 12 copii;
 • Sesiunile pot fi achizitionate si separat;
 • Este necesar un spatiu de 2mp pentru desfasurarea miscarilor.

Obiective si beneficii:

 • Imbunatatirea sanatatii fizice;
 • Imbunatatirea starii de spirit;
 • Cresterea stimei de sine;
 • Sunt stimulate functii precum: coordonarea, echilibrul, flexibilitatea, forta, simtul motric, memoria si ulterior (dupa ceva timp de practicat sesiuni de dans) se imbunatatesc considerabil si performantele scolare;
 • Fiecare ora de dans este o portie de distractie si relaxare!

Despre facilitator:

Selina Colceru este actrita si coregraf, avand experienta, in acelasi timp, atat ca dansator, cat si ca profesor de dans si instructor de fitness. A colaborat cu diverse teatre, in calitate de coregraf (Teatrul Regina Maria din Oradea, Teatrul Odeon, Teatrul Nou, etc.), dar si cu scoli, gradinite si cluburi, ca profesor de dans pentru copii si adolescenti. De asemenea, pe partea de fitness si aerobic, a colaborat cu diferite sali de sport din Bucuresti, dar si cu firme si companii din mediul corporate, creand cursuri si workshopuri care imbina tehnici si elemente de dans, sport si expresivitate corporala.

Distribuie

bottom of page