top of page

sâm., 11 dec.

|

Zoom

Atelier de limba si literatura romana (9-11 ani)

Intre orice copil și performanta sta un singur cuvant: EXERSEZ! Sa scoatem expresia "nu înțeleg" din DEX!

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Atelier de limba si literatura romana (9-11 ani)
Atelier de limba si literatura romana (9-11 ani)

Program

11 dec. 2021, 12:00 – 13:00

Zoom

Descriere atelier

Pentru ca in viata de zi cu zi, gramatica este logica vorbirii si pentru ca in lipsa ei, o furtuna de cuvinte ramane un haos inaccesibil, va propunem un atelier de limba si literatura romana.

Sesiunile sunt adaptate nivelului de varsta al participantilor si sunt flexibile, concentrandu-se pe interesele, aptitudinile, dar si pe alte particularitati individuale ale elevilor. 

In primele sesiuni ne vom familiariza cu notiunile de baza, atat de fonetica, cat si de gramatica si pentru consolidarea temelor ,,pilon” ale limbii si literaturii romane. Vom parcurge subiecte precum cuvintele polisemantice, sinonimele, antonimele, omonimele, substantivul, adjectivul, verbul, pronumele, s.a.m.d.

In continuare, vom parcurge sesiuni cu un grad de dificultate mai ridicat, acoperind o paleta mai vasta de notiuni antrenante si solicitante. Subiectele parcurse vor fi: familia de cuvinte si campul lexical, exprimarea propriilor opinii, planul simplu si dezvoltat de idei, semne de punctuatie si ortografie, versul, strofa si rima si nu numai.

Metoda de lucru:

Fiecare sesiune in parte este construita preponderant prin joc didactic si exercitii diversificate de identificare, exemplificare, demonstrare, asociere, selectare, alcatuire, compunere, analizare, dar cuprind si o parte teoretica.

Mentiuni:

  • ​Numar maxim de participanti: 5;
  • Sesiunile pot fi achizitionate separat, pretul unei sesiuni fiind de de 60 lei;
  • Durata unei sesiuni este de 60 minute, iar fiecare sesiune va avea loc saptamanal, in zilele de sambata, de la ora 12:00;
  • Grad de dificultate: usor/mediu;
  • Pentru a se obtine rezultate maxime, recomandam achizitia mai multor sesiuni.

Materiale necesare:

  • pix si carnetel

Despre facilitator:

Georgiana Neagoe are dubla specializare, invatator-educatoare, lucrand ca educatoare, dupa obtinerea certificatului profesional.

In prezent, activeaza in invatamantul primar. Este studenta a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, urmand si cursurile modulului psihopedagogic, nivel 1. Este de peste 4 ani animator petreceri copii si voluntar la diferite asociatii. Iubeste copiii si se considera a fi o fire organizata, responsabila, autodidacta.

Distribuie

bottom of page