top of page

mie., 15 iul.

|

Zoom

Atelier Mindset pentru succes 12-14 ani Sesiunea 4

Participantii constientizeaza, exerseaza abilitati si atitudini intr-un mediu prietenos si isi dezvolta responsabilitatea, empatia, orientarea catre solutii.

Inscrierile la acest atelier s-au incheiat. Intra pe www.ateliereonline.ro pentru alte ateliere.
Alte ateliere
Atelier Mindset pentru succes 12-14 ani Sesiunea 4
Atelier Mindset pentru succes 12-14 ani Sesiunea 4

Program

15 iul. 2020, 11:00 – 11:50

Zoom

Descriere atelier

Activitatile si discutiile propuse in acest atelier sunt un prilej prin care participantii constientizeaza, exerseaza abilitati si atitudini intr-un mediu prietenos, isi dezvolta responsabilitatea, empatia, orientarea catre solutii.  De asemenea, dezbaterea si discutiile de grup vor permite participantilor sa se raporteze, sa invete si sa valorizeze atat experienta personala, cat si experienta colegilor, asigura exprimarea propriilor opinii si creeaza premisele dezvoltarii asertivitatii.

Beneficii si obiective:

Modul in care vor fi ghidati de catre facilitator sa se implice in activitatile propuse ii vor ajuta sa dezvolte:

  • Abilitatile de comunicare si interactiune sociala
  • Stima de sine
  • Capacitatea de rezilienta
  • Orientarea catre rezultat si gasirea unor solutii alternative
  • Gandirea critica

Vor fi utilizate metode din coaching, programarea neuro-lingvistica si teoria inteligentelor multiple prin care participantii vor putea sa:     constientizeze resursele care ii ajuta sa valorifice potentialul propriu, intr-un mediu relaxant, in care fiecare va fi incurajat sa se exprime fara constrangerea evaluarii      identifice modalitati de valorificare a emotiilor si spiritului competitiv, ca aliati pentru atingerea scopurilor proprii     descopere propria cale de utilizare a resurselor pentru atingerea obiectivelor propuse

Materiale necesare desfasurarii atelierului:

  • cateva foi A4 sau un carnetel
  • instrumente de scris: creioane/carioci colorate

Mentiuni:

  • 6 participanti maxim
  • Notiunile transmise, jocurile si nivelul discutiilor vor fi adaptate varstei copiilor.
  • Sesiunile nu pot fi achizitionate individual. Pentru a se obtine rezultate este necesara achizitia sesiunilor la pachet/per modul.

Despre facilitator:

Daniela Militaru lucreaza de peste 10 ani cu copii si adolescenti, atat individual, cat si in grupuri de dezvoltare personala. Activitatea ei se desfasoara in cadrul sedintelor individuale, in taberele urbane sau ateliere tematice. Tematica atelierelor pe care le desfasoara in colaborare cu diferite scoli si organizatii vizeaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a inteligentei emotionale, manifestarea potentialului creativ, dezvoltarea stimei de sine si imbunatatirea capacitatii de relationare, depasirea blocajelor emotionale inerente varstei. Activitatile au caracter practic-aplicativ, presupun exprimare libera si interactiune in contexte noi. Copiii si adolescentii  participa cu interes la astfel de activitati si Daniela are grija sa ofere spatiu de exprimare si celor mai timizi.

Distribuie

bottom of page