
mar., 15 sept.
|Zoom
Atelier modul "Cum sa scrii o poveste" 7-12 ani Sesiunea 3
Pornind de la anumite imagini sau cuvinte, copii vor descoperi cum le pot transforma în povești captivante, cu personaje memorabile și intrigă interesantă.


Program
15 sept. 2020, 17:30 – 18:30
Zoom
Descriere atelier
Sub indrumarea facilitatorului, copiii vor afla care este structura unei povesti, cum se contruiesc personaje de poveste si isi vor folosi imaginatia pentru a inventa povesti pe o tema data sau aleasa de ei. Vor exista momente de apreciere reciproca prin care va fi pusa in valoare personalitatea fiecarui participant, iar creativitatea acestora va fi pusa la incercare construind povesti cu final imprevizibil.
Pornind de la anumite imagini sau cuvinte, copii vor descoperi cum le pot transforma în povești captivante, cu personaje memorabile și intrigă interesantă.
Obiective si beneficii:
Acest atelier:
- Dezvolta increderea in sine
- Incurajeaza capacitatea de exprimare a copilului
- Stimuleaza dezvoltarea si utilizarea vocabularului
- Favorizeaza dobandirea unor noi perspective
- Dezvolta inteligenta emotionala
- Incurajeaza lectura
- Stimuleaza imaginatia si creativitatea
Materiale necesare desfasurarii atelierului:
- cateva foi A4 sau un carnetel
- instrumente de scris: creioane/carioci colorate
Mentiuni:
- Pret modul: 200 lei
- Atelierul incepe in data de 01 septembrie si este format din 4 sesiuni. Ultima sesiune are loc in data de 22 septembrie
- Sesiunile au loc in fiecare zi de marti, de la ora 17:30
- 8 participanti maxim
- Notiunile transmise, jocurile si nivelul discutiilor vor fi adaptate varstei copiilor.
- Sesiunile nu pot fi achizitionate individual. Pentru a se obtine rezultate este necesara achizitia sesiunilor la pachet/per modul.
Despre facilitator:
Daniela Militaru lucreaza de peste 10 ani cu copii si adolescenti, atat individual, cat si in grupuri de dezvoltare personala. Activitatea ei se desfasoara in cadrul sedintelor individuale, in taberele urbane sau ateliere tematice. Tematica atelierelor pe care le desfasoara in colaborare cu diferite scoli si organizatii vizeaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a inteligentei emotionale, manifestarea potentialului creativ, dezvoltarea stimei de sine si imbunatatirea capacitatii de relationare, depasirea blocajelor emotionale inerente varstei. Activitatile au caracter practic-aplicativ, presupun exprimare libera si interactiune in contexte noi. Copiii si adolescentii participa cu interes la astfel de activitati si Daniela are grija sa ofere spatiu de exprimare si celor mai timizi.