
mar., 02 mar.
|Zoom
Atelier modul de educatie financiara 5-7 ani Sesiunea 1
Oare cum am putea sa-i transmitem copilului ca exista o mare diferenta intre nevoi si dorinte, ca nu tot ce se vede in magazin sau la TV trebuie cumparat si ca banutii nu cresc in copaci, asa ca frunzele? Cum am putea sa-l responsabilizam?


Program
02 mar. 2021, 15:00 – 16:00
Zoom
Descriere atelier
Mami, vreau aia!
Mami, imi cumperi?
Da' de ceeee?!
Oare cum am putea sa-i transmitem copilului ca exista o mare diferenta intre nevoi si dorinte, ca nu tot ce se vede in magazin sau la TV trebuie cumparat si ca banutii nu cresc in copaci, asa ca frunzele? Cum am putea sa-l responsabilizam, sa-l educam si sa-i imbunatatim comportamentul financiar inca de la o varsta frageda?
Inscrie-l pe cel mic la Atelierul de educatie financiara, in cadrul caruia va invata sa aiba grija de banutii lui si, implicit, de banutii familiei.
Mentiuni:
- 8 participanti maxim;
- Pret 200 lei/ modulul format din 4 sesiuni saptamanale
- Sesiunile au loc in fiecare zi de marti, de la ora 15
- La finalul celor 4 intalniri copiii vor primi o diploma de participare si un material educativ pentru dezvoltarea educatiei financiare, in format PDF;
- Sesiunile nu pot fi achizitionate separat, ci doar la pachet, pentru o eficienta maxima.
De ce sa il inscrii pe copilasul tau la aceste sesiuni?
- Isi va dezvolta o inteligenta financiara potrivita varstei
- Va sti sa isi puna banuti deoparte intr-o pusculita creata de manutele lui
- Va fi mai chibzuit in privinta cheltuielilor
- Va sti sa distinga nevoile de dorinte
- Isi va investi banutii cu cap, in lucruri utile, cunoscandu-le valoarea
- Va fi mandru sa cunoasca o buna si eficienta gestionare a propriilor banuti
Descrierea sesiunilor:
​
Sesiunea 1: Care-i treaba cu banutii? Cu ce se mananca ei
Sesiunea 2: Cum pot sa-mi pun bani deoparte? Pusculita mea Sesiunea 3: Cum sa-mi cheltui banii cu cap? Investitii utile Sesiunea 4: Sunt expert in gestionarea banilor
Instrumente si materiale necesare:
- foi albe de hartie,
- compas,
- creion grafic,
- creioane colorate,
- carioci,
- foarfeca,
- lipici,
- un borcan gol, transparent, cu capac
Petra Boanta (binecunoscuta Mama lui Emotionel) este absolventa a modulului psihopedagogic, cu o experienta de 4 ani in lucrul cu cei mici. Iubitoare de carti si de copii, Petra sustine saptamanal ore de dezvoltare a inteligentei, mizand pe joaca si invatare. Ea considera ca un adult de succes este rezultatul unei copilarii fericite si presarate cu activitati de dezvoltare a stimei si a increderii de sine. Â In anul 2018 a scris primul material educativ, denumit "Emotionel, dictionar al emotiilor pe intelesul copiilor", bucurandu-se de atunci de dragostea pe care atat mamicile, cat si copiii si-au aratat-o cu privire la acest produs. Petra a scris, de asemenea, si alte materiale educative care le ofera parintilor o mana de ajutor in imbunatatirea comportamentului la copii si in dezvoltarea rabdarii, a creativitatii si a vocabularului acestora.