top of page

lun., 16 nov.

|

Zoom

Atelier modul Dictie 6-10 ani Sesiunea 6

Atelierul de vorbire se adreseaza tuturor celor care vorbesc prea incet sau prea repede, celor care se tem cand e randul lor sa spuna lectia,celor care vor sa fie mai convingatori, celor care nu au incredere sa isi spuna pararea.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Atelier modul Dictie 6-10 ani Sesiunea 6
Atelier modul Dictie 6-10 ani Sesiunea 6

Program

16 nov. 2020, 15:00 – 16:00

Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

 • Pret modul: 300 lei
 • Atelierul incepe in data de 12 octombrie si este format din 6 sesiuni. Ultima sesiune are loc in data de 16 noiembrie. 
 • Sesiunile au loc in fiecare zi de luni, de la ora 15. 
 • 6-10 participanti
 • Sesiunile nu pot fi achizitionate separat. Pentru a se obtine rezultate este necesara achizitia sesiunilor la pachet/per modul.

Atelierul de vorbire se adreseaza tuturor celor  care vorbesc prea incet sau prea repede, celor care se tem cand e randul lor sa spuna lectia,celor care vor sa fie mai convingatori, celor care nu au incredere sa isi spuna pararea.

Cele 6 sesiuni sunt construite astfel:

Jocuri si exercitii de grup, pentru energizare, ritm, cooperare si concentrare. Exercitii de incalzire a aparatului vocal. Exercitii de respiratie. Exercitii individuale pentru defectele personale de vorbire (sasait, rarait, accente etc. ). Jocuri pentru articularea corecta a cuvintelor Exercitii de intensitate, ritm si variatii de registru vocal. Exercitii pentru consoane si vocale Jocuri si exercitii pentru utilizarea sunetului si a cuvantului in cadrul jocurilor de actorie. Exercitii de stapanire a emotiilor, de vorbire in public si de captare a atentiei. Exercitii de dictie sustinute pe efort fizic. Jocuri pentru expresivitatea vorbirii(citire logica, citire cu intentie, citire expresiva).

Descoperi:

 • lucruri noi despre tine
 • cum sa vorbesti mai clar
 • cum sa te faci auzit
 • cum sa vorbesti in fata clasei fara sa iti fie frica
 • cum sa le captezi atentia celor carora le vorbesti
 • cum sa fii mai convingator

Despre facilitator:

Ruxandra Coman Miltiade este actrita, improvizatoare si trainer de teatru. Din 2010 incepe sa lucreze cu copiii, organizand numeroase cursuri, ateliere si activitati de teatru, vorbire si improvizatie.

Din 2015 incepe o colaborare cu Teatrul Ion Creanga si de sase ani este trainer de actorie la Teatrul Vienez de Copii.

Teatrul de improvizatie este o parte insemnata a muncii in care Ruxandra este implicata. Din 2011 pana in prezent facand  parte din mai multe trupe. In prezent este angajata la Improteca , unde joaca in spectacole de improvizatie de tip long form si este trainer de improvizatie.

“Imi iubesc meseria si imi place sa ma joc. Am vazut ,de-a lungul timpului, cate portite spre noi insine poate sa deschida jocul. Si eu am fost un copil timid caruia ii era greu sa isi faca prieteni si sa se exprime. Prin teatru mi-am gasit vocea si am pus in tolba mea multe jocuri si tehnici prin care ii pot indruma pe ceilalti cum sa isi descopere propria voce.”

Distribuie

bottom of page