dum., 08 nov. | Zoom

Atelier modul Engleza pentru incepatori 6-10 ani Sesiunea 1

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Atelier modul Engleza pentru incepatori 6-10 ani Sesiunea 1

Program

08 nov. 2020, 10:00 – 11:30
Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

  • Nivel engleza necesar pentru participarea la atelier - incepator
  • Durata sesiune: 90 minute 
  • Caiet si stilou/pix
  • Maxim 4 participanti
  • ​Topicurile si materialele cu activitati si worksheet-urile sunt trimise cu minim 3 zile inainte de Speaking Club pe emailul fiecarui participant
  • Acest atelier se poate achizitiona doar ca modul (4 sesiuni). Sesiunile au loc saptamanal, duminica de la ora 10. 
  • Pret: 180 lei

Abilitatea de a vorbi intr-o limba straina se dezvolta prin vorbirea propriu-zisa si aplicarea cunostintelor in diverse interactiuni.

Atelierele de limba engleza pentru incepatori "Speak English with Adela" se axeaza pe dezvoltarea abilitatii copilului de a se exprima in limba engleza.

Cum se desfasoara atelierul?

Inca de la inceput aplicam metodologia de "Speaking" practicata in cadrul examenelor Cambrigde: Starters, Movers, Flyers si A2 Key for Schools.

Prin intermediul conversatiilor, jocurilor de rol adaptate varstei si a unor prezentari de genul "Who am I, What I like, etc", copiii reusesc sa isi adapteze gandirea si in limba engleza.

Diferenta intre o sesiune si un modul:

  • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,
  • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.

Despre facilitator:

Adela Viezure este profesor de limba engleza cu experienta de peste 8 ani in training si predare atat pentru copii si adolescenti, cat si pentru adulti in domeniul corporate, cu un nivel de engleza near-native, cursuri de specializare efectuate la New York si certificate internationale precum TOEFL, IELTS, SAT si CPE.

Cred cu tarie in abilitatea oamenilor de a-si dezvolta capacitatea de a interactiona in limba engleza si de a purta conversatii fluente prin exersare constanta si interactiune pe subiecte cat mai variate.

Distribuie