top of page

sâm., 28 nov.

|

Zoom

Atelier modul "Visuri de Advent" 11-14 ani - Sesiunea 1

Apropierea de Sfintele sarbatori de iarna aduce bucurie si emotie in sufletele tuturor, dar mai ales a copiilor.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Atelier modul "Visuri de Advent" 11-14 ani - Sesiunea 1
Atelier modul "Visuri de Advent" 11-14 ani - Sesiunea 1

Program

28 nov. 2020, 11:00 – 11:50

Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

  • Pret 100 lei/2 sesiuni: 28 si 30 noiembrie, de la ora 11:00
  • 8 participanti maxim

Despre atelier:

Perioda Adventului este o perioda de pregatire spirituala pentru intampinarea Craciunului, iar activitatea de confectionarea a Calendarului de Advent, impreuna cu copiii poate fi si un “pretext” de reflexie, de autocunoastere, de conectare cu visurile lor. In cadrul celor 2 sesiuni ale atelierului “Visuri de Advent”, copiii isi vor identifica visurile si vor fi incurajati prin tehnici specifice sa faca primii pasi in indeplinirea lor.

  • Vom confectiona impreuna o coronita - Calendar de Advent - care aduna atat cele 24 de visuri ale copiilor, cat si idei de activitati ce vor putea fi incluse in programul zilnic al  familiei.
  • Vom utiliza Fisa de lucru pentru copiii care doresc sa isi identifice si sa isi realizeze visurile “Fii COPIL cu visul tau”, instrument de lucru din partea comunitatii Dream Management din Romania.

Aceasta fisa de lucru este construita pentru a stimula gandirea orientata spre viitor, care are trei functii importante:

  1. ajuta copii sa exploreze mental viitorul, prin vizualizarea posibilitatilor sale,
  2. ajuta copiii sa creeze viitorul, prin faptul ca isi organizeaza si canalizeaza eforturile,
  3. ajuta copiii sa se concentreze asupra unor obiective specifice.

Materiale necesare desfasurarii atelierului:

  • Carton colorat diferite culori, lipici, carioci, foarfeca, scotch, ata groasa, hartie creponata, panglici sau orice material de decor

Despre facilitator:

Gabriela Bot  are experienta de 10 ani in activitati de animatie socio/educativa, dezvoltare personala de grup si individuala cu copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 16 ani desfasurate in gradinita si in scoala. Este totodata formator „Circle of Security" si psihoterapeut in supervizare familiala sistemica. Este psiholog specialist autonom, studiind psihologiea Educationala, consiliere scolara si vocationala si totodata psihoterapie familiala sistemica.

Distribuie

bottom of page