top of page

mar., 21 dec.

|

Zoom

Atelier pictura - globuri de Craciun (8-13 ani)

Chiar daca nu putem ajunge in atelierul lui Mos Craciun, am pregatit noi o sesiune care sa aduca la noi acasa putin din atmosfera specifica spiridusilor harnici de acolo.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Atelier pictura - globuri de Craciun (8-13 ani)
Atelier pictura - globuri de Craciun (8-13 ani)

Program

21 dec. 2021, 17:00 – 18:00 EET

Zoom

Descriere atelier

Pentru ca deja se aude forfota sarbatorilor de iarna si mai ales pentru ca vrem sa agatam in bradul nostru ornamente deosebite, va propunem o sesiune cu tematica speciala, in care ne vom da toata silinta noastra de ucenici (neoificiali inca) ai Mosului. 

Chiar daca nu putem merge in vizita la atelierul de globuri al lui Mos Craciun, avem la-ndemana multa imaginatie si creativitate, pe care le vom folosi pentru a le face concurenta tuturor spiridusilor. 

Asadar,  la finalul acestei sesiuni ne-am propus sa avem globuri personalizate, pictate de noi, care sa fie unice si care sa ne aduca aminte peste ani, de acesta activitate petrecuta in gasca, cu alti copii talentati.

Noi venim cu inspiratia si cu indicatiile necesare, iar pe voi va asteptam cu globuri, acurarele si cu pofta de creatie.

Mentiuni:

  • Pret: 80 lei/sesiune
  • Durata: 60 min
  • Numar maxim de participanti: 8
  • Nivelul necesar al participantilor: mediu-avansat
  • Sesiunea are loc marti, 21.12.2021 si va fi o sesiune dedicata sarbatorilor de iarna.
  • Materialele necesare pentru desfasurarea atelierului vor fi transmite inainte, pe email.

Despre facilitator:

Lavinia Falcan este un artist complex, plin de culoare si la propriu si la figurat. Este o tanara pictorita care prin munca depusa a reusit sa devina un artist ce traieste doar din pasiune. De la pictura murala pana la pictura la comanda pe panza, pe sticla sau chiar pe mobila, Lavinia da energie prin creatiile ei, obiectelor si cladirilor din jur.

A urmat Liceul de Arte Plastice ‘’Nicolae Tonitza’’ din Bucuresti, continuand  formarea artistica la Facultatea de Arte, iar in paralel a urmat Scoala de Design, unde a invatat design interior.

Picteaza de aproximativ 12 ani pe peretii hotelurilor, restaurantelor, barurilor sau chiar ai gradinitelor. Pana acum a pictat in peste 2.000 de localuri din Bucuresti, Cluj si Brasov, iar operele sale au fost expuse si la New York.

Mai multe detalii despre Lavinia si creatiile ei pe www.madonia.ro

Distribuie

bottom of page