sâm., 30 oct. | Zoom

Sesiune gratuita de Halloween - grupa 2 (facilitator Steliana)

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Sesiune gratuita de Halloween - grupa 2 (facilitator Steliana)

Program

30 oct., 12:00 – 13:00
Zoom

Descriere atelier

Pentru ca Halloween-ul bate la usa, vrem sa fim pregatiti cu tot ce este nevoie: 𝗼𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝗰𝗼𝗿, 𝗱𝗼𝘃𝗹𝗲𝗰𝗶 𝘀𝗰𝘂𝗹𝗽𝘁𝗮𝘁𝗶, 𝗽𝗮𝗶𝗮𝗻𝗷𝗲𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗼𝗿𝗼𝘀𝗶, 𝘀𝗰𝗵𝗲𝗹𝗲𝘁𝗶 𝘇𝗮𝗺𝗯𝗮𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶, practic cu tot arsenalul cuvenit. 👻

Desigur, nu vor lipsi povestile, care nu vor fi deloc infricosatoare, ci amuzante.

Haideti sa petrecem intr-o maniera cat mai 𝘀𝗽𝗼𝗼𝗸𝘁𝗮𝗰𝘂𝗹𝗮𝗿𝗮 🕷️si creativa!

Detalii:

🎃Atelierul pregatit va avea loc in data de 29.10.2021, la ora 18, dedicat categoriei de varsta 6-12 ani.

🎃 Atelierul presupune o activitate de tipul "𝗱𝗼 𝗶𝘁 𝘆𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝗹𝗳", in care vom decupa, lipi, colora, desena, infasura, plus alte tehnici usoare.

🎃𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁𝗮, iar pentru a va inscrie tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un mesaj in privat.

🎃Lista materialelor necesare va fi transmisa cu o zi inainte de eveniment, impreuna cu link-ul de Zoom, pe adresa de email a participantilor.

🎃Sesiunea isi propune sa le dezvolte copiilor abilitati importante precum creativitatea si indemanarea.

🎃𝘝𝘢 𝘳𝘦𝘤𝘰𝘮𝘢𝘯𝘥𝘢𝘮 𝘴𝘢 𝘷𝘢 𝘪𝘯𝘴𝘤𝘳𝘪𝘦𝘵𝘪 𝘥𝘪𝘯 𝘵𝘪𝘮𝘱, 𝘥𝘦𝘰𝘢𝘳𝘦𝘤𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘭𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘢𝘵𝘦𝘭𝘪𝘦𝘳 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘭𝘪𝘮𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦!

Despre facilitator:

Stefanescu Steliana Anca, absolventa a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale, Bucuresti.

Din clasa a V-a am urmat liceul de Arta din Baia Mare si am continuat studiile in teatru la sectia de scenografie unde mi-am dezvoltat abilitatile creative si practice prin crearea de decoruri si costume. In acest context a crescut pasiunea pentru personaje si experienta de a transforma un spatiu, a unui obiect sau a unui actor in ceva nou, unic, de a crea povesti prin imagine si de a transmite idei prin obiecte si costume. 

Lucrez ca profesoara de arte si abilitati practice de 5 ani, timp in care pe langa temele de pictura, desen, modelaj, am dezvoltat impreuna cu elevi de la clasa 0 pana la clasa a VIII-a colaje impresionante, folosind obiecte si materiale reciclate de elevi si personalul scolii. Am creat impreuna expozitii creative, pline de pasiune care au provocat inspiratie si idei inovative.

Distribuie