mar., 09 mar. | Zoom

Atelier sesiune "Mami, tati, vreau catel!" 6-10 ani

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Atelier sesiune "Mami, tati, vreau catel!" 6-10 ani

Program

09 mar., 16:00 – 17:00
Zoom

Descriere atelier

Un atelier potrivit pentru copiii care viseaza sa primeasca un caine. Primul pas este sa se informeze si sa isi faca un plan!

  • Pret modul: 70 lei
  • Sesiunea are loc pe 23 februarie de la ora 16
  • 50 minute

Un atelier potrivit pentru copiii care iubesc animalele si sunt dornici sa stie mai multe despre ce inseamna viata si relationarea cu un catel din punct de vedere emotional, financiar si administrativ.

Este potrivit si pentru cei care deja au un caine al familiei ca sa il inteleaga si ingrijeasca mai bine. Si de asemenea poate fi minunat pentru cei care au anumite temeri legate de caini.

Ce afla copilul?

  • Detalii despre organizarea in haita a cainilor si cum percep ei ierarhia
  • Detalii despre viata lor mentala si emotionala, ce frici au, cum si de ce devin agresivi, cum ii putem dresa, etc
  • Detalii despre alimentatie, vizite la doctor, costuri, cum se schimba programul familiei
  • De ce devine agitat cand nu doarme sau nu alearga afara si ne poate zgaria?
  • Multe alte detalii amuzante
  • Beneficiile si bucuria traiului cu un animalut in preajma sunt imense, sunt suflete inocente pentru care suntem responsabili. Este important sa sustinem copiii sa constientizeze aceasta responsabilitate in functie de varsta lor.

Include video-uri din experienta proprie cu Loki, un pui de ciobanesc australian de 3 luni si fiul meu de 9 ani.

Sa avem in vedere din experienta ca noi parintii in general sfarsim prin a ingriji animalele de companie pe care copiii le solicita si este bine sa fim constienti de la inceput ca asa se va intampla.

Despre facilitator:

Sunt Oana Gabriela Stoiciu, psiholog si terapeut holistic, cu specializare in hipnoza. De 8 ani de cand am devenit mama am ales, si pentru a-mi intelege propria calatorie prin viata, sa ma specializez in psihologia copilului si dinamica familiei. Am dezvoltat un atelier de gestionarea emotiilor pentru gradinite si scoli primare , am activat intr-un ONG unde am lucrat cu peste 50 de familii si in cabinetul propriu.

Doresc sa impartasesc cu voi ceea ce am aflat in aceasta calatorie, metode simple de a aduce mai multa armonie si bucurie in viata noastra si a copiiilor, sa ne reamintim sa radem si sa ne jucam mai des, sa ne motivam reciproc sa redescoperim natura si miscarea in aer liber chiar si atunci cand avem activitati online.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.

Distribuie