vin., 13 nov. | Online

Campanie Black Friday

Oferta de Black Friday a expirat. Ne vedem la anu' :)
Campanie Black Friday

Program

13 nov. 2020, 00:12 – 23:59
Online

Descriere atelier

O fi Black Friday o sarbatorare imprumutata, insa oferta noastra este de ne-re-fu-zat! Azi punem la bataie 30 de vouchere cu 30% discount. Da, ai auzit bine! Daca cumperi un voucher de 500 lei, platesti doar 350 lei si te bucuri de ateliere in valoare de 500 lei. In plus, la noi Black Friday nu se termina maine seara caci voucherele pot fi folosite 3 luni de acum inainte pentru participarea la oricare dintre atelierele de grup din platforma.  

Pentru mai multe detalii vezi regulamentul campaniei:

Dreptul de participare

Ateliereonline.ro lanseaza promotia de Black Friday in 13 noiembrie 2020. La aceasta promotie pot participa persoane fizice avand varsta de cel putin 18 ani la data desfasurarii promotiei.

Detalii promotie

In data de 13 noiembrie 2020, www.ateliereonline.ro ofera un numar limitat de vouchere ce pot fi achizitionate cu 30% discount (ex: pentru achizitia unui voucher de 100 lei, cumparatorul achita 70% din pret, 70 lei). Acestea pot fi folosite pentru achizitionarea atelierelor de pe platforma.

Voucherele:

- pot fi nominale, la cerere;

- pot fi folosite o singura data de catre un singur participant;

- pot fi folosite pentru toate atelierele de grup;

- nu se cumuleaza cu alte promotii.

Valabilitatea voucherelor este pana in data de 13 februarie 2021 (23:59).

Procedura de participare la promotie

Voucherele pot fi achizitionate de pe platforma www.ateliereonline.ro. Suma voucherului este stabilita de catre cumparator in momentul rezervarii acestuia. Dupa plata voucherului, cumparatorul primeste voucherul in format electronic pe e-mail. Pentru folosirea voucherului la achizitia de ateliere de pe platforma, cumparatorul trebuie sa trimita si sa informeze vanzatorul asupra optiunii de folosire a acestuia.

Distribuie