joi, 29 apr. | Zoom

Maratonul de pictat oua (6-12 ani) - editie speciala de Paste

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Maratonul de pictat oua (6-12 ani) - editie speciala de Paste

Program

29 apr., 14:00 – 15:00
Zoom

Descriere atelier

Conform traditiei din preajma sarbatorilor Pascale, vopsitul oualelor si in special decorarea acestora, au adus intotdeauna un plus de culoare, voie buna si pe langa asta, au trezit interesul copiilor, dornici de a participa la acest obicei, an de an, impreuna cu familia.

Pentru copii, cele mai frumoase amintiri legate de Paste sunt cele in care participa activ la pregatiri incepand de la decoratiunile de pus pe masa, vanatoarea oualelor (un obicei mai rar, imprumutat din traditiile si obiceiurile altor tari), vopsitul oualelor, pana la pregatirea preparatelor culinare.

Pe langa culoare, ne dorim ca fiecare copil sa se bucure din plin de propria creativitate si sa aiba ocazia de a participa la “Maratonul de vopsit oua”, unde sub indrumarea noastra, dar si in functie de imaginatie, va decora cu ajutorul culorilor acrilice, ouale de Paste (vopsite anterior).

Ouale folosite in cadrul atelierului pot fi deja vopsite sau fara nicio culoare (simple).

Pentru a le vopsi inainte recomandam vopseaua naturala, preparata in casa. Iata cateva idei clasice pe care le puteti folosi:

-vopsea naturala rezultata din foi de ceapa rosie

-vopsea naturala rezultata din foi de spanac

-vopsea naturala rezultata din afine

-vopsea naturala din turmeric

-vopsea naturala din cafea sau ceai

Mentiuni:

  • Pret sesiune: 60 lei;
  • Atelierul are loc in perioada 27-30 aprilie, de la ora 14;
  • Vom folosi culori acrilice, non-toxice;
  • Maxim 6 participanti.
  • Distractia si joaca sunt garantate!

Materiale necesare pentru desfasurarea atelierului:

Despre facilitator:

Lavinia Falcan este un artist complex, plin de culoare si la propriu si la figurat. Este o tanara pictorita care prin munca depusa a reusit sa devina un artist ce traieste doar din pasiune. De la pictura murala pana la pictura la comanda pe panza, pe sticla sau chiar pe mobila, Lavinia da energie prin creatiile ei, obiectelor si cladirilor din jur.

A urmat Liceul de Arte Plastice ‘’Nicolae Tonitza’’ din Bucuresti, continuand  formarea artistica la Facultatea de Arte, iar in paralel a urmat Scoala de Design, unde a invatat design interior.

Picteaza de aproximativ 12 ani pe peretii hotelurilor, restaurantelor, barurilor sau chiar ai gradinitelor. Pana acum a pictat in peste 2.000 de localuri din Bucuresti, Cluj si Brasov, iar operele sale au fost expuse si la New York.

Mai multe detalii despre Lavinia si creatiile ei pe www.madonia.ro

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.

Distribuie