mar., 27 apr. | Zoom

Maratonul de pictat oua (6-12 ani) - editie speciala de Paste

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Maratonul de pictat oua (6-12 ani) - editie speciala de Paste

Program

27 apr., 14:00 – 15:00
Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

  • Pret sesiune: 60 lei;
  • Atelierul are loc in perioada 27-30 aprilie, de la ora 14;
  • Vom folosi culori acrilice, non-toxice;
  • Maxim 6 participanti.
  • Distractia si joaca sunt garantate!

Conform traditiei din preajma sarbatorilor Pascale, vopsitul oualelor si in special decorarea acestora, au adus intotdeauna un plus de culoare, voie buna si pe langa asta, au trezit interesul copiilor, dornici de a participa la acest obicei, an de an, impreuna cu familia.

Pentru copii, cele mai frumoase amintiri legate de Paste sunt cele in care participa activ la pregatiri incepand de la decoratiunile de pus pe masa, vanatoarea oualelor (un obicei mai rar, imprumutat din traditiile si obiceiurile altor tari), vopsitul oualelor, pana la pregatirea preparatelor culinare.

Pe langa culoare, ne dorim ca fiecare copil sa se bucure din plin de propria creativitate si sa aiba ocazia de a participa la “Maratonul de vopsit oua”, unde sub indrumarea noastra, dar si in functie de imaginatie, va decora cu ajutorul culorilor acrilice, ouale de Paste (vopsite anterior).

Ouale folosite in cadrul atelierului pot fi deja vopsite sau fara nicio culoare (simple).

Pentru a le vopsi inainte recomandam vopseaua naturala, preparata in casa. Iata cateva idei clasice pe care le puteti folosi:

-vopsea naturala rezultata din foi de ceapa rosie

-vopsea naturala rezultata din foi de spanac

-vopsea naturala rezultata din afine

-vopsea naturala din turmeric

-vopsea naturala din cafea sau ceai

Materiale necesare pentru desfasurarea atelierului:

Despre facilitator:

Ma numesc Alina Mavru si sunt la baza pictor scenograf. Pictez de la varsta de 3 ani, cand am fost inspirata de o vecina care picta extrem de frumos. Am stiut din clipa aceea ca acesta este drumul meu: creatia si arta in toate formele ei. Sunt absolventa a liceului de arte plastice" Nicolae Tonitza", a facultatii de Teatru si film " I.L.Caragiale"(scenografie) si a scolii de Design Interior.  Practic am imbinat arta in tot ceea ce fac. Am cateva piese de teatru pentru care am facut decorurile si costumele" Mind Control", " Lettice si leusteanul", cateva expozitii de grup, picturi realizate pe comanda, picturi murale pentru diverse locatii, mobilier reconditionat/patinat, amenajari interioare. De 3 ani realizez recuzita pentru fotografi in care creativitatea este nelimitata. Sunt una dintre persoanele ce pot spune cu drag , ca traieste din arta si din ceea ce iubeste sa faca!

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.

Distribuie