top of page

lun., 02 aug.

|

Zoom

Sesiune atelier de dans - Freeze Dance (6-10 ani)

Fie ca vorbim despre dans sportiv sau modern, dansul este un sport distractiv si placut care solicita copiii atat din punct de vedere fizic cat si psihic. 

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Sesiune atelier de dans - Freeze Dance (6-10 ani)
Sesiune atelier de dans - Freeze Dance (6-10 ani)

Program

02 aug. 2021, 10:00 – 23:00

Zoom

Descriere atelier

Despre stilul de dans abordat in timpul sesiunii:

Freeze dance, in traducere libera "Danseaza si apoi ingheata" (numit si Dansul Statuilor), este un joc care se pliaza pe orice tip de dans, ce aduce pe langa multa energie si multe hohote de ras.

Cum se procedeaza?

Copiii vor dansa in voie pe anumite piese muzicale ca la orice sesiune de dans, la un moment dat muzica se va opri, se va striga "Freeze", iar apoi fiecare participant va ramane in pozitia in care se afla in acel moment. 

Dupa cateva secunde muzica va reincepe si odata cu ea si miscarile participantilor.

Regulile pot fi oricand schimbate si anume: pe muzica copiii vor fi nevoiti sa stea "inghetati" si vor fi provocati sa danseze fara muzica.

Va promitem ca se va lasa cu multa joaca si distractie!

Mentiuni:

  • Pret sesiune: 50 lei
  • Durata: 50 min
  • Numar maxim de participanti: 12 copii
  • Sesiunile pot fi achizitionate si separat
  • Este necesar un spatiu de 2mp pentru desfasurarea miscarilor

Fie ca vorbim despre dans sportiv sau modern, dansul este un sport distractiv si placut care solicita copiii atat din punct de vedere fizic cat si psihic. 

In cadrul acestui atelier vom practica, saptamanal, dansul sportiv si cel modern, tipul dansului fiind specificat din timp.

Ne vom imbunatati latura artistica prin exercitii, tehnica, miscari si jocuri interactive.

Nu in ultimul rand, dansul este asociat cu o postura perfecta, cu maniere care atrag atentia si cu o eleganta iesita din comun.

In cadrul atelierului de dans participantul va fi expus unui mediu vesel, placut, unde va intalni alti participanti ce impartasesc aceeasi energie si bucurie. 

Vom invata pasii si miscarile aferente dansului, dar o vom face intr-un stil vesel si vom reusi sa creem o atmosfera de voie buna. 

Odata invatati pasii vom dansa cu totii si vom transpira, fiind un dans solicitant din punct de vedere fizic.

Copiii pot avea langa ei o sticla de apa si un tricou pregatit pentru a se schimba la finalul orei.

Despre facilitator:

Sunt Alexandru Iagaru, am 31 de ani si dansez de la varsta de 10. Am experienta de 13 ani de predat, avand propriul club de dans sportiv de multi ani. Am fost campion national de clase valorice la dans sportiv (E, D, C) si am creat perechi care au fost Finaliste ale Campionatului National de Dans Sportiv si membre ale Lotului National de Dans Sportiv. Pregatesc copii cu varste incepand de la 4 ani, dar lucrez in acelasi timp si cu elevi adolescenti si adulti. Sunt pasionat de ceea ce fac si abia astept sa impartasesc din experientele mele alaturi de cei care se vor inscrie la atelierul de dans!

Distribuie

bottom of page