lun., 30 nov. | Zoom

Sesiune atelier de dans "Invatam hora!" 6-10 ani

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Sesiune atelier de dans "Invatam hora!" 6-10 ani

Program

30 nov. 2020, 14:00 – 15:00
Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

  • In aceasta sesiune vom invata dansul traditional romanesc: hora
  • Pret 50 lei
  • Sesiunea dureaza 50 min
  • Numar maxim de participanti: 12 copii
  • Este necesar un spatiu de 2mp pentru desfasurarea miscarilor

​Hora populara romanesca, atat de variata ca stil, tempo si ritm, este un dans plin de vitalitate care reflecta specificul, obiceiurile si traditiile fiecarei regiuni in parte.

Cu aceasta ocazie minunata, vom invata pasii si miscarile aferente dansului, dar o vom face intr-un stil vesel si vom reusi sa creem o atmosfera de voie buna. Odata invatati pasii vom dansa cu totii si vom transpira, fiind un dans solicitant din punct de vedere fizic. Copiii pot avea langa ei o sticla de apa si un tricou pregatit pentru a se schimba la finalul orei.

Despre facilitator:

Sunt Alexandru Iagaru, am 31 de ani si dansez de la varsta de 10. Am experienta de 13 ani de predat, avand propriul club de dans sportiv de multi ani!  Am fost campion national de clase valorice la dans sportiv ( E, D, C) si am creat perechi care au fost Finaliste ale Campionatului National de Dans Sportiv si membre ale Lotului National de Dans Sportiv.  Pregatesc copii de la 4 ani dar am in acelasi timp si elevi adolescenti, cat si adulti!  Sunt pasionat de ceea ce fac si abia astept sa impartasesc din experientele mele alaturi de cei care se vor inscrie la atelierul de dans! Astept cu drag si interes sa ne cunoastem!

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.

Distribuie