lun., 19 apr. | Zoom

Sesiune atelier de dans - Jive (6-10 ani)

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Sesiune atelier de dans - Jive (6-10 ani)

Program

19 apr., 18:00 – 19:00
Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

  • In aceasta sesiune vom invata dansul modern Jive
  • Pret 50 lei
  • Sesiunea dureaza 50 min
  • Numar maxim de participanti: 12 copii
  • Sesiunile pot fi achizitionate si separat
  • Fiecare sesiune va aborda un alt dans: disco, cha-cha, vals vienez, salsa, traditional, rock en roll, etc.
  • Este necesar un spatiu de 2mp pentru desfasurarea miscarilor

Fie ca vorbim despre dans sportiv sau modern, dansul este un sport distractiv si placut care solicita copiii atat din punct de vedere fizic cat si psihic. 

In cadrul acestui atelier vom practica, saptamanal, dansul sportiv si cel modern, tipul dansului fiind specificat din timp.

Ne vom imbunatati latura artistica prin exercitii, tehnica, miscari si jocuri interactive!

Nu in ultimul rand, dansul este asociat cu o postura perfecta, cu maniere care atrag atentia si cu o eleganta iesita din comun.

In cadrul atelierului de dans participantul va fi expus unui mediu vesel, placut, unde va intalni alti participanti ce impartasesc aceeasi energie si bucurie. Vom invata pasii si miscarile aferente dansului, dar o vom face intr-un stil vesel si vom reusi sa creem o atmosfera de voie buna. Odata invatati pasii vom dansa cu totii si vom transpira, fiind un dans solicitant din punct de vedere fizic. Copiii pot avea langa ei o sticla de apa si un tricou pregatit pentru a se schimba la finalul orei.

Despre stilul de dans abordat in timpul sesiunii:

Jive este un mix de mai multe stiluri. Face parte la fel ca si cha cha din categoria dansurilor latino americane. Miscarile rapide de picioare sunt preluate din celebrul Rock&Roll iar balansul si miscarile de sold sunt preluate din wing.

Este un dans al dansatorilor tineri, neobositi si plini de energie, dansul celor care vor sa impresioneze printr-o explozie de pofta de viata, fiind gata sa se epuizeze fizic pe ringul de dans.

Despre facilitator:

Sunt Alexandru Iagaru, am 31 de ani si dansez de la varsta de 10. Am experienta de 13 ani de predat, avand propriul club de dans sportiv de multi ani. Am fost campion national de clase valorice la dans sportiv (E, D, C) si am creat perechi care au fost Finaliste ale Campionatului National de Dans Sportiv si membre ale Lotului National de Dans Sportiv.  Pregatesc copii cu varste incepand de la 4 ani, dar lucrez in acelasi timp si cu elevi adolescenti si adulti. Sunt pasionat de ceea ce fac si abia astept sa impartasesc din experientele mele alaturi de cei care se vor inscrie la atelierul de dans!

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.

Distribuie