lun., 01 feb. | Zoom

Sesiune atelier de dans - Vals vienez (6-10 ani)

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Sesiune atelier de dans - Vals vienez (6-10 ani)

Program

01 feb., 18:00 – 19:00
Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

  • Pret sesiune: 50 lei
  • Durata: 50 min
  • Numar maxim de participanti: 12 copii
  • Sesiunile pot fi achizitionate si separat
  • Este necesar un spatiu de 2mp pentru desfasurarea miscarilor

Fie ca vorbim despre dans sportiv sau modern, dansul este un sport distractiv si placut care solicita copiii atat din punct de vedere fizic cat si psihic. 

In cadrul acestui atelier vom practica, saptamanal, dansul sportiv si cel modern, tipul dansului fiind specificat din timp.

Ne vom imbunatati latura artistica prin exercitii, tehnica, miscari si jocuri interactive.

Nu in ultimul rand, dansul este asociat cu o postura perfecta, cu maniere care atrag atentia si cu o eleganta iesita din comun.

In cadrul atelierului de dans participantul va fi expus unui mediu vesel, placut, unde va intalni alti participanti ce impartasesc aceeasi energie si bucurie. Vom invata pasii si miscarile aferente dansului, dar o vom face intr-un stil vesel si vom reusi sa creem o atmosfera de voie buna. Odata invatati pasii vom dansa cu totii si vom transpira, fiind un dans solicitant din punct de vedere fizic. Copiii pot avea langa ei o sticla de apa si un tricou pregatit pentru a se schimba la finalul orei.

Despre stilul de dans abordat in timpul sesiunii:

Valsul vienez este unul dintre cele mai elegante si apreciate stiluri de dans, un stil de dans iconic pentru competitiile de performanta, acesta este usor de recunoscut atat tehnic, cat si prin codul vestimentar impus dansatorilor, frac si rochie de bal. Valsul vienez se danseaza si in afara competitiilor profesionale, fiind adesea preferat pentru primul dans al mirilor.

Ca stil este fugitiv, usor, bazat pe rotiri largi, in deplasari continue si usoare aplecari de corp, dand acea senzatie de "plutire" permanenta, de zbor in ritmul muzicii. E cel mai spectaculos si cunoscut dans standard. Ca urmare a trecerii catre dansul de salon, s-a transformat intr-un dans elegant, muzica devenind mai rafinata si orchestrata, instrumentele cele mai folosite fiind pianul, vioara si basul.

Despre facilitator:

Sunt Alexandru Iagaru, am 31 de ani si dansez de la varsta de 10. Am experienta de 13 ani de predat, avand propriul club de dans sportiv de multi ani. Am fost campion national de clase valorice la dans sportiv (E, D, C) si am creat perechi care au fost Finaliste ale Campionatului National de Dans Sportiv si membre ale Lotului National de Dans Sportiv. Pregatesc copii cu varste incepand de la 4 ani, dar lucrez in acelasi timp si cu elevi adolescenti si adulti. Sunt pasionat de ceea ce fac si abia astept sa impartasesc din experientele mele alaturi de cei care se vor inscrie la atelierul de dans!

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.

Distribuie