top of page

mar., 02 mar.

|

Zoom

Sesiune de desen Zentangle 7-12 ani

In acest atelier vei experimenta tehnica ZENTANGLE, o metoda simpla si ingenioasa de a crea imagini din forme repetitive.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Sesiune de desen Zentangle 7-12 ani
Sesiune de desen Zentangle 7-12 ani

Program

02 mar. 2021, 15:00 – 16:00

Zoom

Descriere atelier

Participantii vor afla ce este si vor experimenta tehnica ZENTANGLE, o metoda simpla si ingenioasa de a crea imagini din forme repetitive. Aceasta tehnica dezvolta creativitatea, capacitatea de concentrare, atentia, fiind si o foarte buna metoda de relaxare si o activitate placuta pentru serile in familie.

Primim si parinti curiosi!

​Desenarea modelelor Zentangle imbunatateste scrisul de mana prin utilizarea diferitelor miscari in combinarea liniilor curbe, drepte sau oblice. Prin aceasta metoda, modelele sunt descompuse in pasi simpli, astfel incat fiecare model sa fie usor de creat. Copiii sunt indrumati pas cu pas, pornind de la combinatii de linii simple sa-si poata folosi creativitatea pentru a desena anumite modele pe care le pot folosi pentru a crea semne de carte, felicitari, rame foto sau tablori surpriza pentru cei dragi.

Materiale necesare desfasurarii atelierului:

  • cateva foi A4 sau un coli de desen
  • instrumente de scris: creioane/carioci colorate
  • rigla mica

Mentiuni:

  • Pret sesiune: 50 lei
  • 6 participanti maxim

Despre facilitator:

Daniela Militaru lucreaza de peste 10 ani cu copii si adolescenti, atat individual, cat si in grupuri de dezvoltare personala. Activitatea ei se desfasoara in cadrul sedintelor individuale, in taberele urbane sau ateliere tematice. Tematica atelierelor pe care le desfasoara in colaborare cu diferite scoli si organizatii vizeaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a inteligentei emotionale, manifestarea potentialului creativ, dezvoltarea stimei de sine si imbunatatirea capacitatii de relationare, depasirea blocajelor emotionale inerente varstei. Activitatile au caracter practic-aplicativ, presupun exprimare libera si interactiune in contexte noi. Copiii si adolescentii  participa cu interes la astfel de activitati si Daniela are grija sa ofere spatiu de exprimare si celor mai timizi.

Distribuie

bottom of page