top of page

mar., 10 nov.

|

Zoom

Sesiune "Hai sa facem tema!" la ENGLEZA 9-18 ani

In cadrul atelierelor “Hai sa facem tema!”, facilitatorul ajuta copilul in efectuarea temei de la scoala si il ajuta la fixarea si testarea cunostintelor predate la scoala.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Sesiune "Hai sa facem tema!" la ENGLEZA 9-18 ani
Sesiune "Hai sa facem tema!" la ENGLEZA 9-18 ani

Program

10 nov. 2020, 10:30 – 12:00

Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

 • Nivel engleza necesar pentru participarea la atelier - incepator - mediu
 • Caiet si stilou/pix
 • Acest atelier se poate achizitiona separat per fiecare sesiune
 • Pret 60 lei/sesiune

In zilele noastre, unii parinti petrec ore intregi in fiecare zi cautand pe internet materiale pentru a ajuta la umplerea lacunelor educationale ale copiilor, iar altii, respectiv cei cu resurse limitate de timp, asteapta ca scoala sa ofere solutii si sa ii indrume. Ce e clar este ca toti parintii isi doresc sa ofere sprjin copiilor lor, in special in efectuarea temelor. Insa cu atatea roluri de indeplinit, nu toti parintii au timp, si nici nu cunosc tehnica pedagogica, si nici nu stiu cum sa evalueze progresul copiilor lor.

Studiile arata ca 81% dintre parinti s-au aflat in imposibilitatea de a ajuta copiii cu temele, iar 19% dintre acestia au fost stanjeniti de asta. Pe de alta parte, 58% dintre copii au declarat ca au fost incurcati de parinti in momentul in care au facut temele impreuna, iar 37% dintre copii nu au reusit sa isi termine temele pentru ca nu a fost nimeni care sa ii ajute.

De aceea, am creat atelierele “Hai sa facem tema!” in care facilitatorul ajuta copilul in efectuarea temei de la scoala si il ajuta la fixarea si testarea cunostintelor predate la scoala.

Sesiunile sunt unice si pot fi achizitionate separat (in functie de nevoie), insa pentru a urmari progresul copilului este necesar lucrul constant si continuu.

In functie de obiectivul pe care parintele il seteaza, impreuna cu copilul, aceste sesiuni pot fi completate de binecunoscutele “meditatii”, adica sesiuni dedicate de invatare disponibile in atelierul de limba engleza.

Obiective si beneficii:

 • Rezolvarea temelor intr-un mod interactiv, sustinut de explicatii
 • Dobandirea cunoștințelor de baza ale pronuntiei limbii engleze
 • Dobandirea cunostintelor de baza pe diverse teme
 • Stapanirea frazelor scurte in discutii simple uzuale
 • Imbunatatirea dictiei si auzului
 • Cresterea nivelului de concentrare
 • Creativitatea

Diferenta intre o sesiune si un modul:

 • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,
 • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.

Despre facilitator:

Luminita Dumitru este pasionata de limbi straine inca de mica. A inceput din primii ani de viata sa invete engleza si spaniola, pe care le-a aprofundat ulterior in scoala sau facultate. Ulterior, nu au fost suficiente aceste doua limbi straine astfel dorind sa isi testeze abilitatile pe ceva mai dificil cum au fost chineza si germana, a urmat cursuri de specialitate in facultate. Dragostea fata de predare a aparut in urma cu cativa ani, de la primele ore dedicate prietenilor apropiati, pentru ca mai apoi sa ajunga sa faca din asta un job zilnic, pe langa meseria de traducator. Nenumaratele calatorii externe au alimentat pasiunea fata de alte culturi, cea mai semnificativa fiind un schimb de experienta de jumatate de an in China, mai exact in minunatul oras Shanghai, cu o bursa oferita de Institutul Confucius in colaborare cu Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti.

Distribuie

bottom of page