top of page

dum., 08 nov.

|

Zoom

Sesiune Yoga si Mindfulness mama si copilul 7-12 ani

Stilul si ritmul de viata al copiilor nostri pot avea un efect profund asupra starii lor fizice, cat si psihice, de obicei, nu pentru mai bine.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Vezi alte ateliere
Sesiune Yoga si Mindfulness mama si copilul 7-12 ani
Sesiune Yoga si Mindfulness mama si copilul 7-12 ani

Program

08 nov. 2020, 10:30 – 11:30

Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

  • Numar minim de participanti: 2 perechi mama-copil
  • Numar maxim de participanti: 6 perechi mama-copil;
  • Sesiunile pot fi achizitionate si separat, insa in cazul achizitiei unui modul de 4 sesiuni beneficiati de un discount. Acesta se aplica doar in cazul participarii la 4 sesiuni consecutive. Nu se recupereaza in cazul neparticiparii la atelier.
  • Se adreseaza mamicilor si copiilor cu varsta de 7-12 ani
  • 60 lei/sesiune/pereche mama-copil sau 220 lei pentru pachet de 4 sesiuni/pereche mama-copil​​

Ce sunt emotiile? Ce si cum ne simtim?  Cum inteleg copiii emotiile si cum ii percep pe cei din jurul lor ?

​La fel ca si noi adultii, copiii traiesc intr-o lume in care totul se intampla intr-un ritm rapid. Parintii sunt ocupati, stresati cu activitatile zilnice, presiunile sociale cat si educationale de la gradinita, scoala, lectii neincetate, jocuri video, mall-uri si sporturi competitive.

Stilul si ritmul de viata al copiilor nostri pot avea un efect profund asupra starii lor fizice, cat si psihice, de obicei, nu pentru mai bine. Uneori fiindu-le foarte usor sa devina critici cu ei insisi, cat si cu ce se intampla in jurul lor, iar treptat incep sa isi piarda increderea in sine, vointa.

Ce se intampla la acest atelier? 

In primul rand, invatam sa ne constientizam corpul, emotiile.  Apoi, ca urmator pas, invatam sa ne relaxam si sa ne gestionam emotiile prin diferite tehnici de respiratie, posture yoga, exercitii dezvoltare personala, tehnici mindfulness si tehnici de relaxare a intregului organism.

Aceasta sesiune de yoga este o modalitate buna de a-i face pe copii constienti de emotiile lor.

Beneficii:

  • Optimizarea exprimarii emotionale
  • Reducerea anxietatilor si descarcarea tensiunilor
  • Sunt incurajati sa se exprime liber, creativ si sa ii asculte pe cei din jurul lor, acceptand ca toti suntem diferiti.
  • Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si cooperare
  • Cresterea stimei de sine

Materiale necesare pentru desfasurarea atelierului:

Spatiu liber de miscare , preferabil o salteluta, dar poate face sesiunea si pe covor.

Indicatii si precizari:

Gasiti in casa un loc spatios pentru a putea efectua exercitiile impreuna cu Michelle.

Recomandam ca tinuta sa fie una lejera, deoarece in timpul exercitiilor va veti incalzi si este important sa va simtiti comfortabil pe tot parcursul sesiunii.

Se recomanda folositea unui laptop, pozitionat inca de la inceput intr-un unghi bun, astfel incat sa puteti observa miscarile din timpul sesiunii, fara a fi nevoie sa faceti efort in acest sens sau sa va modificati pozitia. In cazul in care veti folosi telefonul sau tableta, este important sa faceti cateva probe inainte de sesiune, ca sa va asigurati ca distanta este una buna si ca sunetul este unul de calitate.

Fiecare exercitiu este exemplificat prima oara de Michelle, urmand ca dupa aceea sa il faceti impreuna.

Despre facilitator:

Michelle este instructor de yoga Certificat International de catre Yoga Alliance USA (RYT 200), Yoga Alliance India, instructor de yogaterapie pentru copii, adolescenti, copii cu diferite dizabilitati si familie-certificat de catre Yoga Alliance USA (RCYT), psiholog, consilier dezvoltare personala pentru adulti si copii, transformational coach. Este fondatoarea conceputului MikaZen "SIMT.CRESC.INTELEG. MA DEZVOLT ARMONIOS impreuna cu tine".

Distribuie

bottom of page