Atelier "Calatorie in Tara Minunilor"

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

5-9 ani

Oana Stoiciu

1

n/a

45 min

 

usor

50 lei/ sesiunea

Calatoria incepe exact din locul unde ne aflam. Avem un bilet magic cu care putem calatori spre orice destinatie, chiar si prin Timp si Spatiu. Pana si alegerea mijlocului de transport ne apartine; fie ca alegem sa calatorim cu Trenul Dorintelor la Polul Nord, fie ca ne teleportam in vremea cand inca existau dinozauri, important este sa alegem cu Inima Deschisa.
Copiii vor fi ghidati sa isi scrie propria poveste despre o lume exact cum isi doresc, dincolo de realitatea ce uneori poate fi dificil de gestionat din punct de vedere emotional. Pe un scenariu schelet si implicand toate simturile copiii vor descrie in desene si cuvinte, exact cum arata o lume ideala pentru ei. Unde se trezesc dimineata, cu cine sunt, a ce miroase, cum arata peisajul, ce mananca, ce fac si mai ales cum se simt.

O sa ramanem toti suprinsi de acest exercitiu, copiii sunt maestri ai viselor, abilitatea de a visa este ceva caracteristic lor. 

Noua, adultilor din preajma insa, ne este teama ca ei sa nu sufere la fel ca noi si ii oprim din visare. Propunerea mea este sa-i invatam metode practice de realizare a obiectivelor prin joaca si povesti. Primul pas poate fi acest atelier. 

Abilitatea de a visa este principalul motor al actului creator, al inovatiei, al descoperirilor , al inventiilor si orice vis incepe in imaginatie. Vom vorbi despre oameni care au visat ceva in copilarie si si-au urmat pasiunea facand din obstacole si esecuri rampe de lansare pentru visurile lor.

 

Beneficii:

 • dezvoltarea imaginatiei si creativitatii

 • incredere in fortele proprii

 • modele de urmat din viata reala

 • dezvoltarea comunicarii prin simboluri si cuvinte

 • distractie

 • relationare

 

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Mentiuni:

 • Fise de printat pentru decupat si completat

 • Culori, carioci, foi

 • Dorinte 

Despre facilitator:

Sunt Oana Gabriela Stoiciu, psiholog si terapeut holistic, cu specializare in hipnoza. De 8 ani de cand am devenit mama am ales, si pentru a-mi intelege propria calatorie prin viata, sa ma specializez in psihologia copilului si dinamica familiei. Am dezvoltat un atelier de gestionarea emotiilor pentru gradinite si scoli primare , am activat intr-un ONG unde am lucrat cu peste 50 de familii si in cabinetul propriu.

Doresc sa impartasesc cu voi ceea ce am aflat in aceasta calatorie, metode simple de a aduce mai multa armonie si bucurie in viata noastra si a copiiilor, sa ne reamintim sa radem si sa ne jucam mai des, sa ne motivam reciproc sa redescoperim natura si miscarea in aer liber chiar si atunci cand avem activitati online.

 

"Fiecare avem dreptul sa visam in acord cu propriile batai de inima, fiecare avem dreptul sa ne dorim experiente care sa ne taie rasuflarea." - Gabriela Stoiciu

Sesiune Calatorie in Tara Minunilor 5-9 ani
Sesiune Calatorie in Tara Minunilor 5-9 ani

CE SPUN PARINTII SI COPII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

Lasa-ne adresa ta de e-mail pentru a primi informatii despre cele mai noi

ateliere si evenimente!

 • Grey Facebook Icon
 • Instagram
 • Grey LinkedIn Icon