top of page
Caută

Ce facem în vacanță?

A venit vacanțaaaaa!!! După un an plin de provocări și straduință în a fi cât mai bun la școală și la celelalte activități, a venit și mult-așteptatul moment de respiro.

Așa-i, vacanța este despre copii 🙂 Este perioada în care pot acorda mai multă atenție pasiunilor, perioada lor de odihnă și răsfăț!


Vara este și cel mai bun moment pentru activitățile outdoor, piscinele și-au deschis porțile,

parcurile sunt mai animate ca niciodată, terenurile de tenis sau fotbal abia așteaptă copiii

pasionați de sporturi.

Planurile pentru vacanță încep să se desfășoare, facem bagaje, pregătim itinerarii și visăm cu ochii deschiși la relaxarea ce ne așteaptă și la locurile frumoase în care vom crea noi amintiri.

Este adevărat însă că, din pacate, tot vara este momentul acela când, o bună perioadă din zi, aerul devine aproape irespirabil, preocuparea noastră fiind să ne ferim de temperaturile caniculare, să căutăm umbră, adăpost, aer condiționat. Așadar, ce facem în miezul zilei, ca să scăpăm de soarele care arde parcă prea tare?

Aici intervin activitățile ce le putem desfășura din confortul casei noastre, jocuri, puzzle-uri, lectură și desigur cursuri și ateliere online.


Vestea bună este că totul este pregătit pentru vară și în sfera online, Școala de vară fiind una

dintre opțiunile disponibile, cu sesiuni programate în timpul zilei, când este indicat să ne ferim de soare.


Atelierele, atât cele din cadrul Școlii de vară, cât și cele la

program obișnuit, sunt felurite; cu siguranță vom găsi unul care să ne dezvolte cunoștințele în domeniul nostru de interes, să ne ajute în dezvoltarea personală sau să ne îmbunătățească cultura generală.

Tot vara este cel mai bun moment să explorăm, să experimentăm, să descoperim. Tot ce nu am putut încerca pe parcursul anului școlar, când timpul nu ne-a permis să adăugăm în programul nostru tot ce prezenta interes, putem pune în aplicare în aceste luni de vacanță.

Copilul tău și-a făcut deja lista de dorințe pentru această vară?

9 afișări1 comentariu

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jul 05, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

😎

Like
bottom of page