top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiAlina

Concursul lunii Februarie - câștigă atelierul "A invăța să înveți"!

În perioada 1-29 februarie, desfășurăm campania Cum să înveți eficient, ce are ca premiu un modul cu 4 sesiuni al atelierului A învăța să înveți.


Învățarea, pe cât de utilă și frumoasă este, poate fi uneori o adevărată provocare. Pentru că suntem unici, avem abilități și preferințe diferite în tot ce înseamnă învățare, de la materiile școlare și până la pasiunile fiecăruia.


Atelierul A învăța să înveți abordează dificultățile învățării și transformă procesul într-o experiență pozitivă și împlinitoare. Participanții vor afla cum să nu mai învețe "pe de rost" informații, ci să le înțeleagă și să le aplice practic.

Explorăm în cadrul atelierului, "Learning How to Learn"- un meta-skill esențial ce odată însușit, va ghida tot parcursul educațional și profesional.


Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs?

Aboneăza-te la newletter-ul ateliereonline.ro în perioada 1-29 februarie 2024 și vei intra automat în concurs! Extragerea va avea loc în data de 1 martie 2024, iar dacă vei fi declarat câștigător, te vei putea înscrie la atelier în termen de 3 luni.

Poți vedea aici Regulamentul concursului: https://www.ateliereonline.ro/regulamentpromotii


Mult succes!

100 afișări0 comentarii

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page