top of page
Caută

Sărbătorim 4 ani de AteliereOnline

Cum a început aventura AteliereOnline?

Ne întoarcem în timp, în anul 2020 - un an dificil, care ne-a învățat, printre altele, importanța apropierii de ceilalți și a socializării fără bariere. Tocmai din această nevoie, a luat naștere platforma ateliereonline.ro, prima de acest fel din România, cu scopul de a continua socializarea și activitățile preferate, folosindu-ne de tehnologie. 

Astfel am învățat să organizăm activități de toate felurile, care până atunci nu existau în mediul online: de la ateliere de artă și creație, la ateliere de pian și chitară și până la ateliere de teatru și actorie. Ne-am adus astfel contribuția în a transforma scepticismul față de activitatea online în prețuirea beneficiilor pe care aceasta le aduce: confort, timp salvat, prețuri mai mici și opțiuni mai multe. 
Misiunea platformei ateliereonline.ro nu s-a schimbat de atunci, ci continuă să aducă laolaltă traineri implicați din întreaga lume și copii ai căror părinți își doresc o altfel de experiență educațională: prin joacă, interactivitate, socializare și multă blândețe.


Acum, după 4 ani de activitate și mii de ateliere susținute, privim cu recunoștință către toți cei ce au făcut posibil acest proiect extraordinar: traineri, colaboratori, părinți, profesori și nu în ultimul rand, copii, aceștia din urmă dăruindu-ne cea mai mare satisfacție, aceea de a zâmbi entuziasmați la fiecare început de atelier. 
Cum sărbătorim această frumoasă aniversare?

Am creat o campanie dedicată celor 4 ani minunați de activitate, prin care să ne arătăm gratitudinea față de toți clienții noștri și totodată să oferim posibilitatea de a încerca activitățile noastre celor care nu au făcut-o până acum.

Astfel, o mare parte a atelierelor sunt reduse cu până la 30% față de prețul de listă, iar concursul aniversar va aduce 3 premii celor norocoși:

Premiul I - 1 pachet promoțional Școala de Vară 2024;

Premiul II - un voucher în valoare de 400 de lei, nenominal;

Premiul III - un atelier individual interactiv, de tip sesiune unică, la alegere*. 


Cum puteți intra în concurs?

Înscrierea la newsletter, achiziționarea oricărui atelier din platforma ateliereonline.ro, devenind urmăritori ai paginii de Facebook -  oricare dintre aceste variante va garantează înscrierea în lista participanților! Perioada campaniei este 11-19 iunie 2024,


Privim acum înainte, către următorii 4 ani în care să ducem mai departe succesul împreună, cu încrederea oferită de miile de participanți pe care am avut onoarea să îi cunoaștem la atelierele noastre.


Vă mulțumim!


Echipa AteliereOnline
5 afișări0 comentarii

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page