top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Atelier "Stiu sa invat" - sesiuni individuale

Image by Honey Yanibel Minaya Cruz

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

11-18 ani

Daniela Militaru

5

saptamanal

30 minute

 

usor

550 lei/pachetul de 5 sesiuni

Succesul in activitatea scolara nu este sufient pentru a prezice un viitor stralucitor. Copiii au nevoie sa cunoasca strategii prin care sa acceseze cu usurinta informatia acumulata si, mai ales, sa poata face conexiuni rapide intre informatii si aplicabilitatea acestora.
Pe parcursul acestor intalniri, participantii vor afla cum functioneaza creierul si ce se intampla atunci cand invatarea se realizeaza in mod constant, vor exersa diferite strategii de invatare, vor afla cum isi pot imbunatati memoria si capacitatea de concentrare. De asemenea, ei vor afla importanta intrebarilor potrivite, isi vor dezvolta motivatia intrinseca si vor pune bazele unei mentalitati de succes pentru tot parcursul vietii.

 

Daca esti interesat(a) de acest atelier, trimite-ne un mesaj cu data si ora la care ai dori sa se desfasoare sesiunile si revenim in maxim 48 ore lucratoare.

Obiective si beneficii:

 

 • Abordeaza invatarea din alta perspectiva

 • Incurajeaza deschiderea catre imbunatatirea abilitatilor

 • Incurajeaza capacitatea de exprimare 

 • Stimuleaza curiozitatea

 • Favorizeaza dobandirea unei perspective asupra functionarii creierului

 • Incurajeaza noi practici de invatare 

 • Dezvolta capacitatea de reflectie

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Materiale necesare desfasurarii atelierului:

 • cateva foi A4 sau un carnetel

 • instrumente de scris, creioane/carioca colorate

Mentiuni:

 • Notiunile transmise, jocurile si nivelul discutiilor vor fi adaptate varstei copiilor;

 • Sesiunile nu pot fi achizitionate separat. Pentru a se obtine rezultate este necesara achizitia sesiunilor la pachet/per modul;

 • Acest pachet include o evaluare a abilitatilor, intereselor si a personalitatii participantului. Evaluarea este atestata si are loc pe Platforma de Evaluare a Dezvoltarii Online;

 • Daca esti interesat(a) de acest atelier, trimite-ne un mesaj cu data si ora la care ai dori sa se desfasoare sesiunile si revenim in maxim 48 ore lucratoare.

Diferenta intre o sesiune si un modul:

 • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,

 • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.

Despre facilitator:

Daniela Militaru lucreaza de peste 10 ani cu copii si adolescenti, atat individual, cat si in grupuri de dezvoltare personala. Activitatea ei se desfasoara in cadrul sedintelor individuale, in taberele urbane sau ateliere tematice. Tematica atelierelor pe care le desfasoara in colaborare cu diferite scoli si organizatii vizeaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a inteligentei emotionale, manifestarea potentialului creativ, dezvoltarea stimei de sine si imbunatatirea capacitatii de relationare, depasirea blocajelor emotionale inerente varstei. Activitatile au caracter practic-aplicativ, presupun exprimare libera si interactiune in contexte noi. Copiii si adolescentii  participa cu interes la astfel de activitati si Daniela are grija sa ofere spatiu de exprimare si celor mai timizi.

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

bottom of page