top of page

Atelier de limba engleza 

Ateliereonline_Limba engleza.jpg

VARSTA

PER SE

FACILITATOR

5

FRECVENTA

DURATA

GRAD DE DIFICULTATE

COST

550 lei/package of 5 sessions

9-16 ani

Luminita Dumitru

The difference between a session and a module:

1

n/a

60 min 

mediu

50 lei/sesiune

Fie ca este vorba de un nivel incepator sau mediu, atelierul de limba engleza pentru copii presupune sesiuni interactive in care invatam de la zero limba engleza sau punem in practica si aprofundam cunostintele deja dobandite la scoala sau pe cont propriu.

 

Limba engleza este o limba internationala, extrem de importanta in zilele noastre. Oriunde vom calatori, trebuie sa stim limba engleza! Astfel, fiecare copil va invata sa isi exprime liber ideile, sa aplice notiunile deja cunoscute pe diverse teme uzuale dar si distractive.

 

La acest atelier individual se doreste implicarea maxima a cursantului, scop ce nu poate fi atins intr-o sala de clasa obisnuita de peste 10 elevi. Se doreste iesirea din zona de confort a copiilor, incurajandu-i sa isi foloseasca abilitatile de limba engleza si sa se faca auziti asa cum nu au sansa sa o faca la scoala! Acesta va fi sprijinit nu numai in a-si exprima parerea pe unele tematici alese, ci si in a-si imbunatati pronuntia, a stapani un vocabular de baza si a construi fraze simple, respectand regulile gramaticii limbii engleze.

Luminita Dumitru

 • Creativitatea

 • Dobandirea cunostintelor de baza ale pronuntiei limbii engleze

 • Dobandirea cunostintelor de baza pe diverse teme

 • Stapanirea frazelor scurte in discutii simple uzuale

 • Imbunatatirea dictiei si auzului

 • Cresterea nivelului de concentrare

 • Fixarea si aprofundarea cunostintelor predate la clasa

Abilitati pe care le dezvoltam:

One step has already been taken, because you are here on our page, looking for the right workshop for your child. 

 • Nivel engleza necesar pentru participarea la atelier: incepator - mediu

 • Caiet si stilou/pix

 • Sesiunile sunt individuale;

 • In prima sesiune se stabileste scopul final impreuna cu participantul si/sau parintele;

 • Ora si frecventa se stabilesc la cererea parintilor care doresc sa achizitoneze atelierul;

 • Pentru achizitionarea acestui atelier, trimite-ne un mesaj cu data si ora la care ai dori sa se desfasoare sesiunile si revenim in maxim 48 ore lucratoare.

Despre facilitator:

este traducator autorizat si este pasionata de limbi straine inca de mica. A inceput din primii ani de viata sa invete engleza si spaniola, pe care le-a aprofundat ulterior in scoala sau facultate. Ulterior, nu au fost suficiente aceste doua limbi straine astfel dorind sa isi testeze abilitatile pe ceva mai dificil cum au fost chineza si germana, pentru care a urmat cursuri de specialitate in facultate. Dragostea fata de predare a aparut in urma cu cativa ani, de la primele ore dedicate prietenilor apropiati, pentru ca mai apoi sa ajunga sa faca din asta un job zilnic, pe langa meseria de traducator. Nenumaratele calatorii externe au alimentat pasiunea fata de alte culturi, cea mai semnificativa fiind un schimb de experienta de jumatate de an in China, mai exact in minunatul oras Shanghai, unde a descoperit noua pasiune de a preda limba engleza tuturor varstelor, de la copii de 5 ani la adulti. 

Vezi si alte grupe de varsta

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Through workshops 

bottom of page