top of page

Cauti un atelier pentru copilul tau?

Un pas deja a fost facut, deoarece esti aici pe pagina noastra, cautand atelierul potrivit copilului tau. 

 

Iti recomandam sa explorezi toate categoriile de ateliere, sa asculti prezentarile facilitatorilor si sa decizi care atelier e mai potrivit pentru copilul tau. 

Nu ai gasit atelierul pe care il cauti? Trimite-ne un mesaj cu ceea ce iti doresti si vom face tot posibilul sa indeplinim dorinta copilului tau.

Odata ce te-ai decis asupra unui atelier, poti vedea in calendar data si ora cand va avea loc si iti poti rezerva locul la eveniment. 

Vei primi un mail cu contul bancar in care sa faci plata, tu ne trimiti apoi dovada platii si noi revenim cu factura si linkul Zoom pentru participare la atelier.


In urma participarii la atelier, experienta copilului tau si a ta este cea mai importanta pentru noi, motiv pentru care iti vom trimite un chestionar pentru a ne spune cum ti s-a parut, tie si copilului tau, si ce s-ar putea face mai bine. 

Supraveghem constant activitatea facilitatorilor si le oferim traininguri de perfectionare si pregatire pentru a ne asigura ca ne adaptam mereu tendintelor

Folosim feedback-ul clientilor in 

trierea atelierelor pentru a le pastra doar pe cele mai apreciate si cu rezultate in dezvoltarea copiilor

Prin atelierele selectionate ne propunem sa dezvoltam urmatoarele deprinderi si abilitati ale copiilor: creativitatea, independenta, dexteritatea, increderea, atentia, rabdarea

Fiecare facilitator parcurge un proces amplu de selectie

si de pregatire

inainte de a incepe sa sustina atelierele

in platforma

Doresti sa sustii un atelier pentru copii?

Mirela, Delia's mother

 

FACILITATOR

 

Completeaza chestionarul, lasa-ne datele tale si o mica descriere si, daca ne potrivim, te vom contacta pentru urmatoarea etapa de selectie. Aceasta consta intr-un interviu online in care discutam liber despre atelierul tau: tema aleasa, cum planuiesti sa il livrezi, carei categorii de varsta se adreseaza, etc.

 

Nu stii sa organizezi toate aceste detalii?

Nu-i nimic! Suntem aici sa te ajutam!

Ca si facilitator, nu iti trebuie atestat. Putem colabora chiar daca nu ai mai facut asta pana acum

Oferim traininguri facilitatorilor din programul nostru pentru a va oferi cele mai eficiente si distractive ateliere online

In fiecare luna promovam atelierele cu cel mai bun feedback din partea parintilor si a copiilor si adaugam unele noi

AGE

bottom of page