top of page

Conditii de participare

The right to participate

Pretul atelierelor este afisat in pagina fiecarui atelier si este fix. 

FACILITATOR

Atelierele de tip sesiune unica pot fi achizitionate separat (ca de exemplu sesiunile de miscare creativa). 

NUMBER OF SESSIONS

weekly

In cazul inscrierii fratilor la acelasi atelier, pretul celui de-al doilea atelier va avea un discount de 20%.

time 

adapted to the performance level
Fie ca doriti sa participati la atelier modul sau doar la o sesiune, rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de pe pagina atelierului respectiv sau din calendar. In urma verificarii disponibilitatii unui loc la atelier, veti primiti un e-mail de confirmare a rezervarii. In cazul in care toate locurile au fost deja ocupate, sunteti automat inregistrat/a pe lista de asteptare. Veti primi o notificare in momentul in care se elibereaza un loc si veti putea completa formularul de rezervare. Ocuparea locurilor de catre clientii de pe lista de asteptare se face dupa regula "primul venit, primul servit".

Prin rezervarea unui loc la atelier va dati acordul inregistrarii audio si video a atelierului de catre organizator (facilitator sau Ateliereonline.ro). Pentru mai multe detalii legate de modul de folosire a inregistrarilor, consultati sectiunile "Termeni si conditii" si "Politica de confidentialitate".

50 lei/session

In cadrul email-ului de confirmare a rezervarii veti primi si detaliile de plata pentru realizarea transferului bancar.

Plata atelierului se face in avans, in maxim 7 zile calendaristice de la data confirmarii rezervarii. Daca plata nu este efectuata in termenul precizat, rezervarea este anulata. 

Returnarea platii se face in urmatoarele situatii:

  • In cazul in care nu mai puteti participa la atelier, iar anularea este anuntata cu 3 zile lucratoare inainte de inceperea sesiunii. Anularea se face in scris , prin email catre contact@ateliereonline.ro;

  • In cazul atelierelor modul, daca dupa prima sesiune doriti sa renuntati, suma sesiunilor ramase va fi returnata.

Returnarea platii nu are loc:

  • In cazul neparticiparii neanuntate cu 3 zile lucratoare inainte de sesiune;

  • In cazul unei intarzieri de mai mult de 5 minute la atelier, facilitatorul are dreptul sa refuze accesul in sesiune, iar suma atelierului nu va fi returnata.

 

Participarea la atelier

Atelierele au loc online, live, pe Zoom, si datele de inregistrare (linkul si parola Zoom) se primesc cu inainte de sesiune. In functie de subiectul atelierului, durata variaza, media fiind de 50 minute.

In cazul in care la atelierele cu numar minim de participanti nu se formeaza grupa, va vom contacta pentru a va informa referitor la noua data de incepere a atelierului sau la anularea acestuia.

Linkurile Zoom pentru ateliere nu sunt transmisibile.

La atelier participa numarul de participanti pentru care s-a realizat plata (ex: daca s-a platit un singur loc, nu acceptam doi participanti care acceseaza atelierul de pe acelasi laptop).

Voucher

Voucher-ul se poate achizitiona prin intermediul formularului de contact. 

Voucher-ul nu este nominal si se poate folosi pentru achizitionarea a unuia sau a mai multor ateliere, inclusiv cu posibilitatea unei plati suplimentare daca pretul atelierului este mai mare decat valoarea voucherului.

In cazul in care suma voucherului este mai mare decat suma atelierelor achizitionate, diferenta se poate folosi pentru achizionarea unui alt atelier, fara posibilitatea de returnare a sumei corespunzatoare. 

Perioada de valabilitate a voucher-ului variaza, ultima zi in care acesta poate fi trimis catre noi pentru utilizare fiind mentionata pe document. 


Ateliereonline.ro isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de mai sus si vor fi aduse la cunostinta publicului prin publicarea pe website-ul www.ateliereonline.ro

bottom of page