top of page
Image by Paweł Czerwiński

Drawing and painting

Paint Colors

Exprima emotiile prin pictura

Pictura

Ateliereonline_Desen Manga.jpg

Redescopera magia desenului in creion

Desen

Bine ati venit pe platforma noastra dedicata cursurilor si activitatilor online de pictura si desen pentru copii!

Aici, micutii artisti in devenire pot sa-si descopere si sa-si dezvolte talentul artistic, exprimandu-se liber prin culori si forme. 

La  AteliereOnline, credem ca arta este esentiala pentru dezvoltarea creativa a copiilor. Prin cursurile noastre de pictura si desen, oferim o gama variata de lectii care sunt atat educative, cat si distractive. Fie ca sunt incepatori sau avansati, copiii vor explora lumea culorilor, vor invata despre tehnici diverse de desen si pictura, si vor aborda teme artistice diferite. Cursurile noastre sunt concepute special pentru a stimula imaginatia si creativitatea fiecarui copil.

Sub indrumarea unor experti in arta, copiii vor avea oportunitatea sa invete despre acuarela, desen in creion, tehnici mixte si multe altele. Vom explora impreuna teme variate, de la natura statica la peisaje si portrete, asigurand o experienta completa si diversificata in lumea artei.

Toate materialele necesare sunt usor de procurat si accesibile, astfel incat fiecare copil sa poata participa fara probleme. Inscrieti-va copilul astazi si permiteti-i sa calatoreasca prin minunata lume a artei, direct din confortul casei voastre!

Explorati cursurile si activitatile noastre online de pictura si desen pentru copii si dati startul unei aventuri colorate si creative! 
 

bottom of page