top of page
Teacher Recording Video

Cine suntem?

O echipa cool care isi doreste sa faca viata parintilor mai usoara si sa le puna la dispozitie o sursa completa si diversificata de ateliere si activitati online pentru copii.

cum%20facem%2010_edited.jpg

Cum facem asta?

Am construit o platforma care reuneste facilitatori din toate colturile tarii care ofera ateliere online pentru copii.

Fiecare facilitator parcurge un amplu proces de selectie comunitatii, iar pe tot parcursul colaborarii noastre beneficiaza de traininguri, workshopuri si consultanta care sa perfectioneze tehnica de predare in mediul online.

In acelasi timp, fiecare atelier si activitatea fiecarui facilitator este evaluata de catre participanti si parintii acestora astfel incat sa ne asiguram ca oferim servicii de calitate cu sprijinul comunitatii de parinti. 

Melting Television

Ce oferim?

Oferim o varietate de ateliere online, live, cu tematici variate: de la inteligenta emotionala si dezvoltarea unui mindset pentru succes, pana la ateliere do-it-yourself. 

Prin selectia pe care o facem ne asiguram ca atelierele de pe platforma noastra sunt centrate pe dezvoltarea creativitatii si adaptabilitatii la noul model de viata “digitala”.

Family Trip

Cui ne adresam?

Atelierele se adreseaza copiilor intre 5 si 18 ani, copii isteti si creativi care isi manifesta dorinta de a experiementa lucruri noi si ai caror parinti se implica in educatia acestora, visand sa creasca copii pregatiti pentru viitor.

ce%20ne%20dorim%202%20(1)_edited.jpg

Ce ne dorim?

Obiectivul nostru este sa construim acea platforma online care sa puna la dispozitia parintilor cea mai ampla si completa oferta de ateliere si activitati online pentru copii.

bottom of page