top of page

Fri, Dec 17

|

Zoom

Atelier "Sezatoare muzicala" - colinde de Craciun (5-8 ani)

Atelierul sezatoare muzicala romaneasca face parte din atelierele create special pentru Ziua Romaniei si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani, indiferent de experienta muzicala anterioara intalnirii noastre.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Atelier "Sezatoare muzicala" - colinde de Craciun (5-8 ani)
Atelier "Sezatoare muzicala" - colinde de Craciun (5-8 ani)

Program

Dec 17, 2021, 3:00 PM – 4:00 PM

Zoom

Descriere atelier

"Iata vin colindatori, florile dalbe

Noaptea pe la cantatori, florile dalbe...."

Atelierul "Sezatoare muzicala"-colinde de Craciun este un atelier dedicat sarbatorilor de iarna, in care copiii vor canta la unison cele mai frumoase colinde: "Am plecat sa colindam",  "Steaua sus rasare",  "O brad frumos",  "Mos Craciun cu plete dalbe",  "Jingle bells", "Florile dalbe", "Buna dimineata la Mos Ajun" si multe altele.

Nu vom uita nici de celebrul "Noi umblam sa colindam", unul dintre colindele cu care copiii pornesc la colindat in zonele rurale, pastrand aceeasi emotie si frumusete de altadata. Timp de 40 de minute vom fi acei colindatori voiosi care vor vesti nasterea Domnului si care vor face urari pentru bunastarea anului ce vine. Desi nu vom primi covrigi sau bomboane, ne vom antrena vocea pentru a ne colinda ulterior bunicii, rudele si alti prieteni apropiati.

Ce aduce muzica in viata unui copil? 

O activitate placuta, care ii da incredere in sine, care cere dezvoltarea atentiei, concentrarii, care ii dezvolta coordonarea si creativitatea. Pe termen lung, copiii care fac muzica si care participa la astfel de activitati, isi dezvolta o atitudine sanatoasa pentru studiu, capata o atitudine vesela si relaxanta.

Mentiuni:

  • Pret: 50 lei/participant;
  • Durata: 40 minute;
  • Sesiunea este una cu tematica speciala, dedicata sarbatorilor de iarna;
  • Materialele necesare vor fi transmise inainte de sesiune, pe email;
  • Minim 5 - maxim 10 copii.

​​

Obiective si beneficii:

  • Dezvoltarea concentrarii
  • Dezvoltarea rabdarii
  • Cresterea nivelului de concentrare
  • Imbunatatirea motricitatii

Despre facilitator:

Eu sunt Claudia si sunt mama a doi baieti si pedagog muzical. Am absolvit Faculatatea de Muzica in anul 2000 si de atunci sunt profesor de pian, voce, flaut si blockflote. Am lucrat in scoli din Elvetia si Romania si am experienta predarii muzicii pentru copii de toate varstele.

Va invit la un atelier plin de energie si buna dispozitie in jurul muzicii, indiferent de experienta muzicala anterioara intalnirii noastre.

Distribuie

bottom of page