top of page

Caruselul emotiilor tale (5-8 ani)

Include 4 sesiuni. Durata sesiune: 50 minute

 • 430 de lei românești
 • Zoom

Despre Atelier

Permite-i copilului sa-si dea frau liber sentimentelor si sa urce in Caruselul Emotiilor! Obiectivul principal al Atelierului individual: cresterea si dezvoltarea increderii de sine, a stimei si a curajului. De-a lungul a 4 intalniri individuale si foarte prietenoase, copilul tau va invata sa recunoasca, sa exteriorizeze si sa gestioneze 4 dintre cele mai puternice emotii care-i strabat sufletul: furia, tristetea, frica si bucuria. Se va distra in Carusel si isi va creiona o stima de sine ridicata, devenind mai increzator in fortele proprii, mai stapan pe sentimente, mai curajos, mai echilibrat si mai responsabil. Sesiunea 1: De la Furie la Calm Sesiunea 2: De la Tristete la Veselie Sesiunea 3: De la Frica la Curaj Sesiunea 4: Cultivarea si cresterea Bucuriei Mentiuni: - sesiunile sunt individuale; - ora si frecventa se stabilesc la cererea parintilor care doresc sa achizitoneze atelierul; - la finalul celor 4 intalniri copilul tau va primi o diploma de participare, un semn de carte si un material educativ pentru dezvoltarea inteligentei emotionale, in format pdf. Despre facilitator: Petra Boanta este absolventa a modulului psihopedagogic, cu o experienta de peste 5 ani in lucrul cu cei mici. Iubitoare de carti si de copii, Petra sustine saptamanal ore de dezvoltare a inteligentei, mizand pe joaca si invatare. Ea considera ca un adult de succes este rezultatul unei copilarii fericite si presarate cu activitati de dezvoltare a stimei si a increderii de sine. In anul 2018 a scris primul material educativ, denumit "Emotionel, dictionar al emotiilor pe intelesul copiilor", bucurandu-se de atunci de dragostea pe care atat mamicile, cat si copiii si-au aratat-o cu privire la acest produs. Petra a scris, de asemenea, si alte materiale educative care le ofera parintilor o mana de ajutor in imbunatatirea comportamentului la copii si in dezvoltarea rabdarii, creativitatii si a vocabularului acestora.


Suntem disponibili pentru tine

0766510290

contact@ateliereonline.ro


Playing Trumpet

+3000

Ateliere organizate

+7000

Participanti

+100

Tematici diferite

+75

Traineri

 • How does the online workshop work?
  The workshop is live, interactive and takes place on Zoom. Before the start of the workshop, you will receive the access link.
 • How long does a workshop last?
  On average, the workshops last 50 minutes.
 • How do I pay?
  Payment is made by bank transfer, before the start of the workshop. Once you have reserved your place at the workshop, you will receive the payment details by e-mail. Then you send us proof of payment and invoicing data, and we send you the invoice and the Zoom link so you can access the workshop.
 • Can I interrupt a module workshop if the child doesn't like it?"
  Although it doesn't happen often, you can cancel your participation after the first session in the module. The amount related to the canceled sessions can be used to purchase another workshop or reimbursed to the account indicated by you. The cancellation request is sent to our e-mail address: contact@ateliereonline.ro
 • If the child fails to participate in the workshop, do I get the money back?
  If you announce your non-participation at least 72 hours before the workshop date, the money is returned in full. Otherwise, the money will not be returned, and the participation will not be rescheduled.
 • If I would like a certain facilitator to organize a personalized/individual workshop for my child, how do I proceed?"
  Contact us and we will determine the details together with the facilitator.
bottom of page