top of page
Caută

De ce sa alegem activitati online pentru copiii nostri?

Actualizată în: 5 apr. 2023Beneficiile in online


Pana acum cativa ani, activitatea copiilor in zona online era redusa la timp petrecut pe retelele sociale, jocuri pe calculator si diverse aplicatii de divertisment. Faptul ca online-ul exista si este aproape imposibil sa tinem copiii departe de ecrane, este o realitate cu care se confrunta parintii noii generatii de copii.


Insa, odata cu pandemia, activitatile educative si-au facut loc incet-incet in timpul petrecut in fata ecranului, mai intai ca o solutie de compromis, iar apoi, cand parintii si copiii deopotriva au inceput sa observe beneficiile, au pastrat aceasta metoda de invatare si dupa ridicarea restrictiilor.


Este adevarat ca ne dorim cu totii sa reducem timpul petrecut de copii si adolescenti in mediul online, in special pe cele care ascund pericole greu de gestionat. Asadar, am inceput

sa transformam o mare parte din acele ore in timp de calitate, in care invatam relaxat si interactiv, ne dezvoltam diverse abilitati, facem cunostinta cu oameni din toate colturile tarii (si chiar ale lumii), socializam si ne imbogatim cultura generala.


Faptul ca o serie de activitati au trecut cu succes in mediul online este o reusita, acum este deja o obisnuinta ca parintii sa caute alternative de reducere a timpului petrecut in trafic si mai mult decat atat, sa poata fi aproape de copii pe parcursul acestor activitati.


Se spune ca “nevoia te invata” - nu se gandea nimeni acum cativa ani ca ne putem conecta in mediul online pentru a desfasura activitati precum desenul, lectiile de pian sau dansuri - insa timpul ne-a demonstrat cat suntem de adaptabili si cum putem tranforma o nevoie intr-o preferinta.


Acum, activitatile online au ajuns sa fie alese in favoarea celor offline (acolo unde este posibil) si reusim sa impletim cu succes invatarea relaxata prin intermediul platformelor de profil cu timpul petrecut afara: inca mergem la fotbal, la tenis, inot, cu bicicleta, la plimbare, la film, la picnic, in parc, si alte nenumarate optiuni pe care avem atunci cand deschidem usa casei.Asadar, sa trecem in revista cateva dintre beneficiile de care ne bucuram atunci cand alegem activitati online:


  • Salvam timp pretios renuntand la orele petrecute in trafic;

  • Ne bucuram de comoditatea si intimitatea locuintei proprii;

  • Avem acces instant la o varietate mare de activitati;

  • Putem programa activitatile in functie de disponibilitatea proprie;

  • Avem posibilitatea de a ne supraveghea copiii in timpul atelierelor, chiar putem participa impreuna cu ei;

  • Copiii intra in contact si isi fac prieteni din toate colturile tarii si chiar al lumii;

  • Avantajul financiar - atelierele online presupun costuri mai mici.
41 afișări3 comentarii

3件のコメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
ゲスト
2023年4月06日
5つ星のうち5と評価されています。

este fantastica dezvoltarea cursurilor online, noi chiar nu aveam alternative din cauza locatiei. Multumim!

いいね!

Alina
Alina
2023年4月05日

Tehnologia ne aduce mai aproape de activitatile preferate - un castig incontestabil! Daca scoala online nu ne-a fost chiar prietena 😊, activitatile relaxante, creative si invatarea prin joaca sunt viitorul!

いいね!

Apreciem varietatea și beneficiile în online! Good job!

いいね!
bottom of page