top of page

mie., 14 iul.

|

Zoom

Atelier modul "Teatrul micilor ecrane" (5-8 ani) - Sesiunea 4

Un program de teatru potrivit perioadei in care ne aflam, unde copiii au prilejul de a-si dezvolta personalitatea prin joc si voie buna.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Vezi alte ateliere
Atelier modul "Teatrul micilor ecrane" (5-8 ani) - Sesiunea 4
Atelier modul "Teatrul micilor ecrane" (5-8 ani) - Sesiunea 4

Program

14 iul. 2021, 17:30 – 18:30

Zoom

Descriere atelier

Am gandit un program de teatru potrivit perioadei in care ne aflam, unde copiii au prilejul de a-si dezvolta personalitatea prin joc si voie buna! Vor descoperi lucruri interesante, razand si creand!

Mentiuni:

  • Pret modul: 300 lei
  • Atelierul incepe in data de 23 iunie si este format din 6 sesiuni. Ultima sesiune are loc in data de 28 iulie.
  • Sesiunile au loc in fiecare zi de miercuri, de la ora 17:30.
  • 6-8 participanti
  • Sesiunile nu pot fi achizitionate individual. Pentru a se obtine rezultate este necesara achizitia sesiunilor la pachet/per modul.

Structura atelier:

Fiecare ora va cuprinde:

  • Incalzirea fizica printr-un joc dinamic si detensionant
  • Incalzirea vocala pentru care am selectat exercitii de dictie atractive, potrivite diverselor probleme pe care copiii le intampina in vorbire
  • Exercitii specifice dezvoltarii imaginatiei, in acest caz folosind in egala masura ideile noastre, corpul nostru, dar si resursele “scenografice” din apropierea noastra
  • Exercitii menite sa dezvolte adaptabilitatea copiilor la conditiile de joc, si modul in care acestia comunica in interiorul echipei
  • Pregatirea momentelor individuale pentru spectacolul de teatru “radiofonic”, unde cu ajutorul mimicii si a vocii ne propunem sa construim o poveste captivanta

Despre facilitator:

Miriam Rizea s-a nascut in anul 1988 in Ramnicu Sarat. A debutat pe scena teatrului George Ciprian din Buzau la varsta de 16 ani si ulterior a absolvit facultatea de teatru, precum si master-ul, in cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti.

De atunci a colaborat cu mai multe teatre bucurestene, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Odeon, Teatrul National, Teatrul de Comedie s.a. In prezent o puteti vedea pe scenele Teatrului Metropolis si Teatrelli.

Miriam Rizea a jucat in numeroase scurt-metraje si a aparut in importante productii cinematografice de lung metraj, romanesti si internationale, cele mai importante colaborari fiind cu regizorii Tudor Giurgiu, Maren Ade si John Boorman. Anul trecut a fost selectata in programul “10 pentru film” al Transilvania International Film Festival.

Este trainer de teatru din anul 2014, iar de atunci a colaborat cu mai multe cluburi de arte pentru copii si scoli private din Bucuresti. Sustine ca i se potriveste acest rol deoarece ii plac copiii si timpul petrecut cu acestia.

Distribuie

bottom of page