top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Atelier "Mindset pentru succes"

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

12-14 ani

Daniela Militaru

1

bilunar

50 min

 

usor

50 lei / sesiune

Iti doresti sa ai un copil care sa faca fata provocarilor/schimbarilor de acum, dar si in viata sa de adult?

Atelierul Mindset pentru succes adreseaza provocarile prin care trec copiii nostri si prin intermediul metodelor din coaching, acestia vor putea sa isi constientizeze potentialul propriu.

Cum se intampla toate acestea? Oferindu-le un mediu relaxant, in care fiecare copil va fi incurajat sa se exprime fara constrangerea evaluarii.

Totodata acestia o sa fie ghidati sa isi identifice modalitati de valorificare a emotiilor si spiritului competitiv, ca aliati pentru atingerea scopurilor proprii

De asemenea, in cazul in care grupa este formata din mai multi participanti, dezbaterea si discutiile de grup vor permite participantilor sa se raporteze, sa invete si sa valorizeze atat experienta personala, cat si experienta colegilor, asigura exprimarea propriilor opinii si creeaza premisele dezvoltarii asertivitatii.   

 

Beneficii si obiective:

Modul in care vor fi ghidati de catre facilitator sa se implice in activitatile propuse ii vor ajuta pe copii sa dezvolte:

 • Abilitatile de comunicare si interactiune sociala

 • Stima de sine

 • Capacitatea de rezilienta

 • Orientarea catre rezultat si gasirea unor solutii alternative

 • Gandirea critica

 

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Materiale necesare desfasurarii atelierului:

 • cateva foi A4 sau un carnetel

 • instrumente de scris: creioane/carioci colorate

Mentiuni:

 • 6 participanti maxim

 • Notiunile transmise, jocurile si nivelul discutiilor vor fi adaptate varstei copiilor. 

Diferenta intre o sesiune si un modul:

 • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune,

 • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 4 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Sesiunile nu se pot achizitiona separat

Despre facilitator:

Daniela Militaru lucreaza de peste 10 ani cu copii si adolescenti, atat individual, cat si in grupuri de dezvoltare personala. Activitatea ei se desfasoara in cadrul sedintelor individuale, in taberele urbane sau ateliere tematice. Tematica atelierelor pe care le desfasoara in colaborare cu diferite scoli si organizatii vizeaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a inteligentei emotionale, manifestarea potentialului creativ, dezvoltarea stimei de sine si imbunatatirea capacitatii de relationare, depasirea blocajelor emotionale inerente varstei. Activitatile au caracter practic-aplicativ, presupun exprimare libera si interactiune in contexte noi. Copiii si adolescentii  participa cu interes la astfel de activitati si Daniela are grija sa ofere spatiu de exprimare si celor mai timizi.

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

bottom of page