top of page
Caută

Matematica - o provocare pentru cei mici

Actualizată în: 7 apr. 2023

Potrivit unui sondaj recent realizat de Talker, 51% dintre copii consideră matematica cea mai copleșitoare materie. Deci, dacă copiii tăi au probleme cu matematica la școală, nu sunt singurii.


Dar acesta este doar unul dintre motivele pentru care părinții aleg să investească în cursuri online de matematică pentru copiii lor. Am enumerat altele mai jos.


Oportunități pentru viitor

Calificările matematice de pe un CV îi fac pe candidați să iasă în evidență, deoarece prezintă abilități excelente de sintetizare și analiză. În plus, o înțelegere solidă a matematicii este vitală dacă copiii tăi doresc să studieze medicina, arhitectura, economia, finante - banci sau să își urmeze alte cariere cu salarii mari.


Flexibilitate

În loc să fie nevoiti să lucreze în jurul unui orar stabilit de școală, orele online de matematică sunt mult mai flexibile. De exemplu, unele platforme de învățare online vă pot pune în legătură cu profesori de matematică adevărați, care pot oferi lecții individuale în momentele care vi se potrivesc cel mai bine ție și copiilor tăi.


Eficacitatea

Deoarece mulți copii adoră să folosească tabletele, telefoanele și computerele familiei, cursurile online ii pot ajuta să fie mai implicați.


Cu toate acestea, de multe ori, deoarece există o lipsă de îndrumare umană, învățarea online prin cursuri preinregistrate poate fi insuficientă în a explica concepte noi sau a se asigura că copiii înțeleg. Deci, dacă doriți ca cei mici să progreseze rapid, oferiti-le lecții interactive cu un trainer online.


Cursuri online de matematică pentru copii: concluzii

Oferindu-le copiilor dvs. de cursuri online de matematică este o modalitate excelentă de a-i ajuta să exceleze la școală și de a-și menține opțiunile de carieră deschise în viitor. Deși platformele ce ofera cursuri preinregistrate sunt populare, cursurile personalizate 1 la 1 oferite de traineri profesioniști sunt mult mai eficiente.


Așadar, dacă doriți să lecții de matematică online flexibile, personalizate, care să-i ajute pe cei mici să progreseze rapid, înscrieți-vă la cursul de Matematica Interactiva propus de AteliereOnline pentru a începe să învățați cu un profesor expert astăzi.


Întrebări frecvente

Cum pot obține ajutor la matematică pentru copiii mei?

Există platforme online care vă pot ajuta copiii cu matematica. Multe organizații non-profit oferă materiale de învățare gratuite pe care copiii tăi le pot accesa în timpul liber. Dar să presupunem că doriți să vă asigurați că copiii dvs. își îmbunătățesc abilitățile la matematică cat mai eficient. Studiile arata ca sesiunile individuale, interactive si personalizate, sunt mai eficiente în acest caz.

Care sunt semnele că copilul meu se luptă la matematică?

Pe lângă faptul că obțin note slabe, alte semne care arată că copilul tău se luptă la matematică includ comentarii negative frecvente despre ora de matematică, probleme cu aplicarea conceptelor matematice în situații de zi cu zi și adesea „uita” să-și facă temele la matematică. Dacă observați oricare dintre aceste semne, probabil că are nevoie de ajutor suplimentar.


23 afișări1 comentariu

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Apr 07, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Mare adevar, matematica pare a fi din ce in ce mai complicata in zilele noastre...noi suntem in clasa a doua si probabil curand vom avea nevoie de aceste cursuri :)

Like
bottom of page