top of page
Caută

Trick or Treat?

Am intrat în luna Octombrie și deja se simte că se apropie Halloween-ul! Magazinele s-au umplut cu decorațiuni specifice, produse cu tematică și fel de fel de costume, “ceva de speriat” 🙂Sărbătoarea de Halloween are loc în data de 31 octombrie, iar denumirea acesteia vine de la sărbătoarea celtică “All Hallows Eve”, ceea ce înseamnă Ajunul Zilei Tuturor Sfinților. Acum mii de ani, această sărbătoare marca trecerea de la anotimpul cald la cel rece și era însoțită de un ritual: localnicii lăsau daruri la ușă pentru sufletele celor trecuți în neființă, pentru a asigura belșug în recolte.


Ce-i drept, în vremurile noastre această sărbătoare a rămas ca un prilej de bucurie pentru copii, ei găsind o adevărată distracție în a se costuma și a-și umple găletușa cu bunătăți.


Din fericire, există o mare varietate a produselor cu specific înfricoșător, așa că cei mici au de unde alege! Decizia poate fi uneori chiar dificilă, căci au o multitudine de variante în alegerea costumului: de la clasicul dovleac până la cele mai sofisticate costume ce includ tatuaje temporare sau picturi pe față.Nici activitățile de pregătire pentru această sărbătoare nu se lasă mai prejos: sculptarea

dovleacului, confecționarea manuală a decorațiunilor din materiale reciclate va aduce întotdeauna un plus de satisfacție față de utilizarea celor cumpărate de-a gata: astfel câștigăm și timp de calitate petrecut cu familia și prietenii, transformăm materiale pe care nu le mai folosim în obiecte nou-nouțe pe care le personalizăm după gust, ne exersăm îndemânarea și creativitatea.


Așadar, dragi părinți și copii, vă așteaptă o perioadă veselă, profitați la maximum de tot ce vă poate oferi această sărbătoare: socializare, relaxare, distracție alături de familie și bineînțeles, ceva dulce!

8 afișări0 comentarii

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
bottom of page