Regulamentul participantului

Accesul la atelier

Participantul primeste link-ul de acces la atelier cu 24h inainte de sesiune. 

Link-ul poate fi folosit de catre o singura persoana din familie, in acest caz de catre copilul care participa la atelier. In cazul atelierelor unde prezenta unui adult este obligatorie, accesul se face de la acelasi calculator, in cadrul aceleasi sesiuni. 

In cazul atelierelor unde prezenta parintelui sau a unui adult nu este obligatorie, ramane la latitudinea parintelui daca copilul este supravegheat sau nu.

In cazul in care la atelier vor participa doi copii de la acelasi calculator/telefon, este necesar sa fim informati, pentru a factura atelierul conform numarului de participanti.

Asa cum este mentionat la rubrica de preturi, pentru frati se aplica un discount de 20% din pretul celui de-al doilea atelier. 

Intarzieri

Este de preferat ca accesul sa fie facut la timp, iar in cazul in care exista intarzieri, acestea sa nu depaseasca 5 minute. 

In cazul intarzierii, facilitatorul decide daca mai permite accesul la sesiune sau nu, deoarece orice intrerupere a unei activitati duce la scaderea calitatii atelierului si a experientei copiilor.